To je to što me zanima!

Shaq zabrinuo obožavatelje: Objavio fotografiju iz bolnice

Dio američkih medija navodi da je O'Neal bio na operaciji kuka, dok je američki košarkaš na Twitteru napisao da se 'treba kloniti piletine s roštilja' nakon čega su neki zaključili da se radi o trovanju
Vidi originalni članak

Legendarni američki košarkaš Shaquille O'Neal (51) zabrinuo je brojne obožavatelje nakon što je u nedjelju navečer na društvenim mrežama objavio fotografiju kako leži u bolničkom krevetu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivša NBA zvijezda i jedan od najboljih centara u povijesti NBA lige, u objavi na Twitteru naveo je i da prati podcast koji vode Ernie Johnson i Candace Parker.

Prema pisanjima američkih medija, još uvijek nije sigurno iz kojeg je razloga Shaq hospitaliziran, ali navodi se da je stabilno s obzirom na to da se našalio na društvenim mrežama. 

Dio američkih medija navodi da je O'Neal bio na operaciji kuka, dok je američki košarkaš na Twitteru napisao da se 'treba kloniti piletine s roštilja' nakon čega su neki zaključili da se radi o trovanju. 

Slavni Amerikanac nedavno je na svom profilu objavio kako vježba u teretani te se pohvalio da je u godinu dana smršavio više od 25 kilograma istaknuvši da mu se opet vide trbušnjaci koje nije vidio 20 godina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq)

O'Neal je u igračku mirovinu otišao 2011., a u karijeri je osvojio četiri NBA prstena i još mnoštvo individualnih nagrada. U košarkašku 'Kuću slavnih' je ušao 2016. godine, a prema Forbesu težak 400 milijuna dolara (otprilike 2,5 milijardi kuna).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare