To je to što me zanima!

Sharbinijev put: U tri godine od Argentine i Messija do Škrljeva

ŠTETA Plaća je Anasu Sharbiniju svaki mjesec na računu, ali igrač koji je prije tri godine zabio Messijevoj Argentini ne igra. Dane krati trčkarajući i prateći košarkaše Škrljeva...
Vidi originalni članak

Ako ste se pitali gdje je Anas Sharbini (29), budite bez brige jer je na sigurnom. Nekoć sjajni nogometaš i dalje je igrač Rijeke, ima navodno drugi najveći ugovor u klubu, ali ne igra, a ni ne trenira s klubom nakon svađe s Matjažom Kekom.

A ta cijela situacija nimalo ne smeta Sharbiniju. Od nogometa, barem u Rijekinu dresu, očito je digao ruke te dane provodi trčkarajući Učkom, a u slobodno vrijeme prati lokalne košarkaške prvoligaše iz Škrljeva.

Mlađi brat Sharbini ima drugi najveći ugovor u klubu, nakon Marija Gavranovića, a iako se ove zime pričalo o sporazumnom raskidu ugovora - do njega nije došlo.

Rijeka ga uredno plaća. Slovenski strateg na Anasa ne računa još od veljače 2016. godine, dakle više od godinu dana, a u međuvremenu ga se pokušao riješiti slanjem na posudbu u turski Osmanlispor, no tamo Anas zbog navodne ozljede nije ni zaigrao.

Planira li se Sharbini uozbiljiti? Prema našem izvoru, to mu je zadnja stvar na pameti. Ugovor s Rijekom mu traje još godinu i pol dana, dakle novac je na računu svakog 10. u mjesecu, a o Matjažu Keku ne želi ni čuti. Nije da to nešto pretjerano smeta Slovencu.

On je na Rujevici uspio izgraditi momčad, a igrač osobnosti poput Sharbinijeve samo bi mogao pogoršati stvari.

Popisa incidenata kakav ima Anas ne bi se posramio ni Mario Balotelli. Kao člana reprezentacije pijanog su ga unosili u hotel u vrijeme Bilić Boysa, iz Saudijske Arabije jedva je pobjegao, a ako ništa, društvu u kafiću uvijek se može pohvaliti kako je valjda jedina osoba na svijetu koja je po tartanskoj stazi Poljuda vozila utrke. Autom.

Društvo u kafiću sigurno pažljivo sluša. Jer rijetko se s druge strane šanka nađe osoba koja tvrdi da je “prije tri godine zabila gol Argentini za koju je igrao Messi”, a da nije neki lažljivac...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Crenshaw 06.04.2017.

    Ovaj dečko je bio jedan od, ako ne i najveći talent od osamostaljenja, ja se sjećam njega iz kadeta i juniora, o njemu si slušo priče i doslovno koda slušaš mitove o nekom mitskom biću. Dečko je bio za 3 koplja talentiraniji igrač od svih igrača u repki dns, al kad ti imaš takvu glavu kakvu imaš, ovako loša karijera naspram ogromnih mogućnosti i potencijala uopće zapravo ne čudi. Dečko je bio klasa da bude medju boljim igračima u Europi u svom godištu, nakraju mu je vrh karijere bila Rijeka i Hajduk, tužno

  • atakona 06.04.2017.

    Znam ga dugo vremena. U Hajduku je imao ugovor da trenira kad oce. 90% vremena je bio doma u Rijeci. Najveci talent definitivno,ali i najgluplja glava. Steta,mogao je okretat milijone,a sad okrece rulet i rukomet vise od 52,5 gola. Prije 5 godina sam rekao da ce bit kruha gladan,i bit ce. Ni brat mu vise nema para iako ih je i on bacao,ali ajde on je napravio neke apartmane ako nista drugo.

  • aaerts 06.04.2017.

    mr. škarpini :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare