To je to što me zanima!

Shiffrin pobjednica veleslaloma, Ljutić ostala bez druge vožnje

Sa startnim brojem 41 Zrinka Ljutić je prvu utrku završila sa zaostatkom od 4 sekunde i 84 stotinke, zauzevši 38. mjesto. Shiffrin se ukupnom poretku Svjetskog kupa probila na prvo mjesto sa 670 bodova
Vidi originalni članak

Američka skijašica Mikaela Shiffrin u utorak je pobijedila u veleleslalomu za Svjetski kup u francuskom Courchevelu, i to je njena 72. pobjeda u karijeri, a 14. u veleslalomu.

POGLEDAJTE VIDEO: Zrinka Ljutić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Drugo mjesto osvojila je Šveđanka Sara Hector (+0.86), kojoj je to četvrti puta u karijeri da je na postolju, dok je na trećem mjestu završila Švicarka Michelle Gisin (+1.08).

Slovakinja Petra Vlhova se je sa šestog mjesta probila na četvrto, a Francuskinja Tessa Worley sa osmog na peto.

Hrvatska predstavnica, 17-godišnja Zrinka Ljutić, nije uspjela izboriti drugu vožnju. Sa startnim brojem 41 Zrinka je prvu utrku završila sa zaostatkom od 4 sekunde i 84 stotinke, zauzevši 38. mjesto.

U ukupnom poretku Svjetskog kupa Shiffrin se probila na prvo mjesto sa 670 bodova, prestigla je Talijanku Sofiju Goggiu koja ima 635 bodova, a treća je Vlhova sa 390. Shiffrin je vodeća i u veleslalomu sa 200 bodova, a slijede Vlhova (110) i Hector (102).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zelemamaje 21.12.2021.

    Velika nada kasni 5 sekundi, to ocito nema veze sa skijanjem. Zubcic nije bia nada pa je u svojim najgorim danima zaostaja po 2,3 sekunde. Ajde zrinka vataj se turizma na vrime

Komentiraj...
Vidi sve komentare