To je to što me zanima!

Shiffrin pomela konkurenciju u veleslalomu na Kronplatzu...

Nakon drugog mjesta iz Flachaua u slalomu Mikaela Shiffrin došla je maksimalno motivirana na talijanski Kronplatz. Ovog puta skijala je veleslalom i pomela konkurenciju na sebi svojstven način
Vidi originalni članak

Mikaela Shiffrin pobjednica je veleslaloma održanog na talijanskoj planini Kronplatz. Fantastičnom prvom vožnjom odvojila se od drugoplasirane Francuskinje Tesse Worley sekundu i 39 stotinki, što joj je dosta olakšalo put ka pobjedi. 

Shiffrin je na kraju pobijedila ispred Worley sa sekundom i 21 stotinkom prednosti, a treće mjesto, na radost i oduševljenje domaće publike, zauzela je Talijanka Marta Bassino

Crveni dres od sljedeće utrke neće biti u vlasništvu Talijanke Federice Brignone koja je danas razočarala šestim mjestom i time pala na treće mjesto veleslalomskog poretka sa svojih 310 bodova. Vrh je preuzela Shiffrin sa 355 bodova, dok samo deset bodova manje ima Tessa Worley. 

U ukupnom poretku za veliki kristalni globus na samom vrhu nema promjena. I dalje je vodeća Mikaela Shiffrin sa 1394 boda. Danas četvrta u veleslalomu, Petra Vlhova u ukupnom poretku i dalje čvrsto drži drugo mjesto sa 898 bodova, dok je treća Švicarka Wendy Holdener sa 593 boda. 

Sljedeća postaja ženskog skijanja također je u Italiji. Dame će u Cortini d’Ampezzo u petak i subotu skijati dva spusta, od kojih je jedan zamjena za odgođeni spust iz St. Antona, dok je u nedjelju na rasporedu superveleslalom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Franz von Drkensson 16.01.2019.

    Talijanski Kronplatz?

Komentiraj...
Vidi sve komentare