To je to što me zanima!

Šibenčani bijesni: Sramota da su Hajduku skinuli suspenziju!

TUŽE IH UEFI Predsjednik Šibenika, Goran Pauk, najavio je žalbu Uefi i hrvatskim institucijama nakon što je HNS skinuo suspenziju Hajduku. Kaže da je to sramota
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez skinuo je suspenziju Hajduku koji je već dulje vremena u sporu sa Šibenikom oko nastalog dugaDogovor je da Hajduk na posebni račun deponira 2,4 milijuna kuna koji će čekati da se račun Šibenika odblokira. 

- Zadovoljni smo što je ta priča konačno iza nas i što smo riješili taj problem - rekao je Hajdukov predsjednik, Marin Brbić.

No iz Šibenika "rigaju" vatru. U klubu sa Šubićevca ogorčeni su što im Hajduk neće uplatiti cijeli iznos oko kojeg se spore, a radi se o 4,8 milijuna kuna.

- Žele nas oštetiti! Izračun nam je potpuno nejasan. Poslali smo Hajduku dva prijedloga u kojima smo im predložili odgođeno plaćanje duga, ali nisu nam odgovorili - rekao je predsjednik Šibenika, Goran Pauk, prenosi Večernji list.

Šibenik i Hajduk spore se oko transfera Ante Rukavine iz Hajduka u Panathinaikos. Predsjednik Šibenika najavio je žalbu Uefi i hrvatskim institucijama dodavši kako je skidanje suspenzije Hajduku sramota.

Trakavica je konačno završila: Hajduk podmirio dug Šibeniku

Idi na 24sata

Komentari 106

  • miris kusa 02.10.2013.

    ljudi cekajte malo, prvo sibenik nije ispunio obaveze prema igracima I bacen je iz druge u najnizu ligu (kasnije vracen u trecu), a hajduk nije ispunio obaveze prema sibeniku.i nista mu se nije dogodilo osim bezbroj suspenzija koje su odgadjane prije svake utakmice. toliko,........

  • Capafiori 02.10.2013.

    Pauk plete mrežu u koju će na kraju sam upasti. Nema veze dugovanje s bijesom, ali ima sa suspenzijom i Paukovom težnjom - ugasiti Hajduk. Ugasit će se on sam prije Hajduka.

  • ProfesionalneDojave 01.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare