Obavijesti

Sport

Komentari 118

Trakavica je konačno završila: Hajduk podmirio dug Šibeniku

Trakavica je konačno završila: Hajduk podmirio dug Šibeniku
1

Zadovoljni smo, iako bi, s obzirom na financijsku krizu u kakvoj se nalazimo, radije plaćali u ratama, rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić o plaćanju Šibenčanima

VIDEO

Konačno je okončana trakavica vezana uz spor između Hajduka i Šibenika oko transfera Ante Rukavine iz Hajduka u Panathinaikos. Zbog spora oko naknade koja je od originalnih 1,4 milijuna kuna narasla na gotovo četiri milijuna kuna, Šibenik i Hajduk su se sporili, a cijeli slučaj završio je na sudu.

Komplikacija je nastala ispadanjem Šibenika iz prve lige i procesom pretvorbe Šibenika zbog čega klub sa Šubićevca nije mogao raspolagati klupskim žiro-računom pa im Hajduk nije mogao uplatiti novac. 

Svako malo aktivirala bi se suspenzija Hajduka zbog neplaćanja, no Šibenčani su potpisivali nagodbe jer je i njima odgovaralo da novac ne ode na račun Porezne uprave nego na njihov račun kad se, nakon preoblikovanja", odblokira.

I sada je konačno sve okončano, iz HNS-a su obavijestili Hajduk da razlog za suspenziju više ne postoji. Dogovor uključuje obavezu Hajduka da na posebnom računu deponira 2,4 milijuna kuna koji će čekati da se račun Šibenčana odblokira. 

Hajduk je nudio varijantu uplate u ratama, čak i nešto više u ukupnom iznosu, no Šibenik je tražio uplatu odjednom, premda je neizvjesno kada će moći raspolagati tim novcem. 

- Zadovoljni smo što je ta priča konačno iza nas i što smo riješili taj problem, premda bi, jasno, u financijskoj krizi u kakvoj se nalazimo, radije plaćali u ratama - rekao je Hajdukov predsjednik, Marin Brbić.

Hajduk je vijest objavio i na svojoj službenoj stranici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 118

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana