To je to što me zanima!

VIDEO Osijek osmu u nizu bez pobjede, tri igrača odbila pucati penal pa ga Caktaš promašio!

Osijek je dobio šansu iz penala kada ga je izborio Mierez, a navijači su momentalno počeli skandirati "Škorić, Škorić". Kapetan Osijeka igrao je zadnju utakmicu u 'bijelo-plavom' dresu, ali penal nije htio pucati
Vidi originalni članak

Nogometaši Osijeka i Šibenika u susretu su 26. kola HNL-a odigrali 0-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U uzbudljivoj utakmici s mnogo prilika briljirali su golmani Malenica i Rogić, no mreže su mirovale. Sredinom drugog poluvremena domaći sastav nije iskoristio kazneni udarac.

Matić je u 69. minuti nespretno startao na Miereza na samom rubu kaznenog prostora, a sudac Čulina je pokazao na bijelu točku. Publika na stadionu Gradski vrt momentalno je počela skandirati ime dugogodišnjeg kapetana Osijeka Mile Škorića zahtijevajući da on izvede najstrožu kaznu s obzirom da mu je ovo bila posljednja utakmica za momčad. Karijeru će nastaviti u Kini.

Kristijan Lovrić, koji je trebao izvesti kazneni udarac, ponudio je Škoriću da ga izvede, no kapetan je odbio, pa se kao novi izvođač ponudio Mierez koji je i izborio najstrožu kaznu. Na kraju je ipak loptu uzeo Mijo Caktaš, a njegov udarac vrhunskom je intervencijom obranio vratar Šibenika Lovre Rogić.

Treći Osijek sada ima 37 bodova, jedan više od četvrtog Varaždina, a 10 manje od drugog Hajduka, dok je deveti Šibenik na 24 boda, osam više od posljednje Gorice, a sedam manje od osme Lokomotive.

Uvjerljivo vodeći je Dinamo sa 56 bodova. 

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Sokol ga nije volio 19.03.2023.

    Pa dobro dali je Caktaš promašio ili je golman obranio penal što su dva različita pojma

  • mlado staro život cili . 18.03.2023.

    He.be se miji on će popit sto pivi 🤣🤣

  • Dunavski smuđ 18.03.2023.

    Držimo treće mjesto.😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare