To je to što me zanima!

'Šibenski genije' Dario Šarić ove godine ne ide na NBA draft

Ovog ljeta moje ime neće biti među prijavljenima na NBA draftu. U svojoj igri moram popraviti realizaciju, smanjiti broj slabih minuta te ih pretvoriti u dobre, rekao je Šarić
Vidi originalni članak

Dario Šarić povukao je očekivan potez i odlučio da se neće prijaviti na NBA draft već ove sezone. Mlada hrvatska košarkaška zvijezda naglasila je kako je to opcija tek za godinu dana.

- Ovog ljeta moje ime neće biti među prijavljenima na NBA draftu. U svojoj igri moram popraviti realizaciju, smanjiti broj slabih minuta te ih pretvoriti u dobre - rekao je 207 centimetara visoki Šarić za španjolsku Marcu te dodao:

- Na draft ću kad popravim svoju igru. Nadam se da ću tada biti među 15 prvih pickova.

Šarić je ove sezone došao u Cibonu nakon nekoliko mjeseci neigranja što je ostavilo traga na njegovim igrama. Očito je procijenio kako nakon sljedeće sezone među 'vukovima' može biti među najboljim pickovima što bi mu donijelo i bogatiji ugovor.

Inače, naslov Marcinog teksta o Ciboninom dragulju je: 'Dario Šarić, šibenski genije koji dominira Europom u 21. stoljeću'.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • grgusan 08.04.2013.

    ka prvo,odma cu ti rec,trenutno je na mock draftu 20. pick,ako je to njemu los pick onda je stvarno bolestan jer nije zasluzia da u 2. rundi bude a kamoli ovo... cila njegova karijera je napuvana i nevirujem bas da ce uspit... Hezonja radi puno bolje,ne dize se prasina oko njega,al ce decko biti u prvih 5 pickova sljedece godine pa cemo onda vidit ;)

  • MrHorilij21 08.04.2013.

    Precjenjen igrač.

  • gospon fulir 07.04.2013.

    "Strašan igrač", rastura Kvarner, Alkar i slične moćne klubove, protiv Zvezde i Partizana nemre koš pogoditi. Daj prestanite glorificirati ovog antitalenta koji nije osnovnu školu završil. I piše se genij, a ne genije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare