To je to što me zanima!

Šibenski policajci osvojili turnir u Srbiji: I tamo su nas bodrili

Bez obzira što smo igrali u srcu Srbije, s tribina su nas bodrili te pljeskom nagradili pobjedu, kažu šibenski policajski koji su osvojili malonogometni turnir u Požarevcu
Vidi originalni članak

Šibenski policajci, članovi regionalnog kluba IPA, Međunarodne udruge policije, osvojili su Međunarodni malonogometni turnir policije u Srbiji.

U Požarevcu se natjecalo 15 momčadi iz istočne Europe. IPA Šibenik u finalu je 2-1 pobijedio momčad IPA Smederevo.

- Bez obzira što smo igrali u srcu Srbije, s tribina su nas bodrili te pljeskom nagradili našu pobjedu – zadovoljni su šibenski policajci.

Pobjedu na turniru policajci su posvetili vukovarskom branitelju Tihomiru Purdi. Ista je momčad u svibnju osvojila i Županijsku ligu firmi. Tu su pobjedu posvetili ratnom generalu Specijalne policije Mladenu Markaču. Za momčad IPA Šibenik u Požarevcu su igrali Goran Goreta, Dario Kelić, Dragan Žilić, Renato Ostojić, Dragan Radman, Mario Malada, Ive Grgas Grando, Nikola Đira, Dino Belakušić i Bruno Marković.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ipabruno 29.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DARK HORSE 29.06.2011.

    Umjesto da traže Antoniju oni se igraju

  • kozara 29.06.2011.

    to je smo dokaz koliko su u srbiji ljudi kulturni i miroljubivi. a sta mislite da su u splitu igrali, da li bi hrvatska publika pljeskala srbijanskim fudbalerima ili bi skandirali---ubi srbina--.

Komentiraj...
Vidi sve komentare