To je to što me zanima!

Siju strah na ulicama Londona: Ibeu prijetili nožem i ukrali sat

Putem Twittera se potom javio bivši nogometaš Leon Knight koji je napisao da on može vratiti sat za pravu cijenu. Tweetovi su na kraju izbrisani, no neki odgovori na to nisu
Vidi originalni članak

Nogometaš engleskog Bournemoutha Jordon Ibe, proživio je vrlo dramatične scene. Samo tri tjedna nakon napada na West Hamovog Andyja Carrolla banditi su našli novu 'metu', bivšeg igrača Liverpoola kojeg je Bournemouth ovo ljeto platio oko 20 milijuna eura.

Naime, incident se dogodio u jugoistočnom Londonu, blizu mjesta na kojem je i Carroll bio napadnut. Ibea su napali nožem četvorica kriminalaca te mu ukrali sat vrijedan oko 30 tisuća eura.

Putem Twittera se potom javio bivši nogometaš Leon Knight koji je napisao da on može vratiti sat za pravu cijenu. Tweetovi su na kraju izbrisani, no neki odgovori na to nisu.

Podsjećamo, dvojica motociklista presrela su West Hamovog napadača Andyja Carrolla koji se vraćao kući s treninga. Jedan od motociklista imao je pištolj i uperio ga je prema engleskom napadaču te ga tražio da zaustavi automobil.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • rođo101 20.11.2016.

    danas čitam city sprema ponudu za mesija 110 milijuna funti oštete i 600000 funti tjedno! neka si plaća čuvre da ga ne opljačkaju:-))) zalosno ali istinito.

  • rođo101 20.11.2016.

    a normalna stvar da će biti na udaru,pa jel to normalno da on zarađuje igrajuć nogomet 20-30 milijuna godišnje? znam sad ćete reć ko je meni krivšto neznam igrat nogomet! al ja ću reć ko je kriv i njemu što nije izučio neki zanat pa ga ljudi nebi pljačkali!

  • Joker123 20.11.2016.

    za osudu svakako

Komentiraj...
Vidi sve komentare