To je to što me zanima!

Šiklića su protjerali iz Srbije: Priznao da je istukao Dabović

Šime Šiklić prema saznanju Kurira, na osnovnu dogovora o priznanju krivice već će danas biti protjeran iz Srbije. Na snazi je ostala i mjera zabrane prilaska Dabović u sljedeće tri godine
Vidi originalni članak

Šime 'Simon' Šiklić danas je sklopio nagodbu sa Prvim osnovnim tužiteljstvom u Beogradu u kojem je priznao kako je izvršio nasilje nad košarkašicom Milicom Dabović, u zamjenu za uvjetnu kaznu zatvora od deset mjeseci. Ta kazna neće biti izvršena ukoliko u sljedeće tri godine ne ponovi kazneno djelo, piše kurir.rs

Državljanin Hrvatske, prema saznanju Kurira, na osnovnu dogovora o priznanju krivice već će danas biti protjeran iz Srbije. Na snazi je ostala i mjera zabrane prilaska Dabović u sljedeće tri godine.

Putovnica mu je oduzeta čim je priveden, a danas mu je ipak vraćena. Do kraja dana će napustiti područje Srbije.

Incident zbog kojeg je Šiklić 20. veljače završio u policiji dogodio se dan ranije u stanu košarkašice. Nakon svađe, navodno ju je nekoliko puta udario zbog čega ga je ona prijavila policiji.

Nekadašnji rukometaš tvrdio je da je točno kako su se posvađali, ali da nije točno da ju je udario. No, prije nekoliko dana inicirao je pregovore s tužiteljestvom poslije kojih je danas potpisao dogovor i priznao krivnju.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ONAJ 101 23.03.2017.

    naravno hrvatska će mu dat utočište,nisam ni sumnjao u naše gostoprimstvo.umjesto da su ga u suradnji sa srbijom zatvorili,oni će mu pružit utočište!

  • UNPROFOR 23.03.2017.

    Ja se pak pitam , koja država uopće pušta u državu ovakvu nakazu !

  • _Varešak_ 23.03.2017.

    Trebaju ga prvo dobro ispendrečiti pa onda protjerati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare