To je to što me zanima!

Sjajna gesta Silve: Trofej digao s kapetanom malog trećeligaša

Les Herbiersov kompletni budžet za ovu sezonu od dva milijuna eura djeluje patuljasto u odnosu na onaj PSG-a koji iznosi 540 milijuna eura, a u jučerašnjem finalu PSG je slavio 2-0
Vidi originalni članak

PSG je 2-0 pobijedio u finalu francuskog kupa trećeligaša Les Herbiers golovima Lo Celsa i Cavanija. Za mali klub iz zapadne Francuske ovo je povijesni uspjeh, njihovi navijači kupili su svih 15 tisuća ulaznica za finale.

Prilikom proglašenja pobjednika najveća faca ispao je PSG-ov kapetan Thiago Silva koji je zajedno s kapetanom protivnika Sebastienom Flochonom podigao pehar.

Vrhunski primjer fair-play igre...

Les Herbiersov kompletni budžet za ovu sezonu od dva milijuna eura djeluje patuljasto u odnosu na onaj PSG-a koji iznosi 540 milijuna eura.

Dok su se Parižani u natjecanje uključili u siječnju, Les Herbiers je svoj put započeo još u listopadu. U petoj su rundi izbacili JS Coulaines s 4-1, a onda tek u nadoknadi prošli Voltigeurs de Chateaubriant.

Od tada su gradili svoj put prema finalu, iako treba biti pošten i reći da tijekom tog puta nisu naletjeli ni na jednog velikana. Susreli su se tek s drugoligašima Auxerreom i Lensom koji baš i nemaju dobru sezonu iza sebe.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • KingNothing 09.05.2018.

    Treceligas iz Francuske ima veci buđet nego vecina nasih prvoligasa... sta reci

  • Joker123 09.05.2018.

    Svaka cast, to je sport!!!!

  • Armin van Buuren 09.05.2018.

    Lijep potez nema šta....A što se tiče utakmice,kako se Paris ove godine poigravao sa Francuskim prvoligašima,očekivao sam minimalno 5 razlike protiv ekipe koja još teoretski može ispasti iz 3 Francuske lige.Nisam gledao utakmicu pa ne znam da li je tih 2-0 zbog dobro odigranog meča Les Herbiera ili zato što Paris nije igrao punom snagom,ali kako god svaka čast Les Herbiersu na odigranome kupu,biti će pričanja unucima....

Komentiraj...
Vidi sve komentare