To je to što me zanima!

Silva testirao novog suigrača: Gigi mu obranio čisti autogol...

Gianluigi Buffon u nedjelju je na Parku prinčeva odigrao svoju prvu prvenstvenu utakmicu za PSG, a jednim sjajnim potezom pokazao je da niti sa svojih 40 godina 'nije za baciti'
Vidi originalni članak

Gianluigi Buffon (40), koji je ovog ljeta iz Juventusa prešao u Paris Saint-Germain, dokazao je na utakmici protiv Caena, i ujedno svom ligaškom debiju za novi klub, da su godine za njega zaista samo broj.

Sjajnom obranom potencijalnog autogola u 44. minuti pokazao je da još uvijek 'nije za baciti'.

Paris Saint-Germain je uvjerljivo slavio protiv Caena 3-0, a jedna od većih prijetnji vratima Buffona bila je ona njegovog suigrača Thiaga Silve. Naime, branič PSG-a pokušao je glavom vratiti loptu do svog vratara, što je natjeralo Buffona da se dobro ispruži i sačuva svoju mrežu.

Možda je samo htio testirati sposobnosti novog suigrača, a ovakvom vrhunskom reakcijom, Gigi je sigurno prošao i taj test.

Buffon je u PSG stigao prije nešto više od mjesec dana. Nakon čak 17 godina i 656 nastupa za Juve odlučio je karijeru nastaviti u Francuskoj. Ovo mu je bila prva službena utakmica za pariški klub u domaćem prvenstvu, a ako ovako nastavi, lako će PSG do obrane naslova.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Brozo 13.08.2018.

    Covjek je vec bio na drugoj strani i vratio se. Najljepse je sta on to ucini kao da je lako to napravit. Maestro

  • 13.08.2018.

    Sada cemo citati svrsavanje osnovnoskolaca!! Lopta najljepsa za golmana nista posebno..

  • samo_pozitiva 13.08.2018.

    Čudo od sportaša i čovjeka... On, Pirlo, Gigs.... Gospoda nogometaši...

Komentiraj...
Vidi sve komentare