To je to što me zanima!

Silvio Berlusconi je očajan: Nitko ne želi kupiti 'rossonere'

U Milanu je kaos, trener se tuče s Inzaghijem, a Silivo Berlusconi bi najradije prodao klub. Klub nije bio u ovakvoj krizi otkako je 1979. godine ispao iz lige
Vidi originalni članak

Milan ima samo tri boda iz četiri kola Serije A, a još je i na početku Lige prvaka odigrao 0-0 s Anderlechtom. Klub nije bio u ovakvoj krizi otkako je 1979. ispao iz lige.

- Ovo je sramota! Prodao bih Milan, samo kad bi ga netko htio kupiti - vrištao je Silvio Berlusconi.

I navijačima je dosta. Jedva bi dočekali promjenu vlasnika.

Za početak bi mogli dočekati promjenu trenera. Massimiliano Allegri umalo se potukao s klupskom legendom Pippom Inzaghijem, koji je trener omladinskog pogona i glavni kandidat za Allegrijeva nasljednika.

- Miniraš me, želiš moje mjesto! Ti nisi čovjek - vikao je Allegri na Superpippa, koji mu je samo hladno odgovorio da je neozbiljan.

Pomoćni trener Filippo Galli i izvršni dopredsjednik Adriano Galliani zaustavili su Allegrija i spriječili ozbiljan sukob, ali ne i potpuni kaos u nekad velikom klubu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • FamyPalamba 23.09.2012.

    a da ga Mamić kupi!?

  • Firefox_1 23.09.2012.

    Milan i nije bio neki jako veliki, prije dolaska Berlusconia na mjesto predsjednika kluba.

  • croman 1899 23.09.2012.

    isuse kriste pa bi sad trebalo znaciti da se milan gasi zato jer nije dobio prve 4 tekme pa real isto ne igra bajno i mourihno i ronaldo su ljuti pa niko nije rekel da je mali klub...pa milan i da se ugasi (a to se nece dogoditi) to ce zauvijek ostat pojam nogometa u svijetu...ali strpljenja moji rossoneri događale su se i gore stvari ovom klubu za koji navijam preko 20 godina samo mediji nisu dizali paniku,ali bez brige znam da ove godine nismo najjaci ,ali za koju godinu(mozda vec iducu)to ce opet bit najjaci klub na svijetu i to ce opet bit generacija poput maldinijeve..FORZA MILAN!!!!! GRANDE MILAN!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare