To je to što me zanima!

Šime Vrsaljko: Najveća faca u svlačionici je Leandro Cufre

Leandro mi je jako puno pomogao u karijeri. Velika je faca. Često me savjetuje, to mu nikad neću zaboraviti. Ali baš nikad, rekao je Zadranin i nahvalio suigrača
Vidi originalni članak

Uh, ovo je kao da sanjam. Sretan sam kao dijete, rekao je Šime Vrsaljko nakon što ga je Kruno Jurčić lani poveo na pripreme. Bio je tek velika nada, igrač koji obećava. 

Ove godine stigao je kao velika zvijezda.

- Nisam se nimalo promijenio, ali promijenili su se ljudi oko mene. Nakon što sam postao standardan u Dinamu, vidio sam tko mi je pravi prijatelj. Puno bolje čitam ljude otkad sam u Maksimiru - kaže Vrsaljko.

Za zadarskog “dragulja” zainteresirani su Manchester United, Arsenal, Tottenham...

- Ne znam ništa o tim ponudama jer me zanima samo Dinamo. Ipak, ako bih mogao birati između ovih klubova, izabrao bih Arsenal. On mi se najviše sviđa - rekao je Šime.

Navodno je baš Vrsaljko najslabije plaćen nogometaš u Dinamovoj svlačionici. 

- Ne razbijam glavu tim. Novac mi uopće nije važan. Nije mi cilj biti najplaćeniji - rekao je Zadranin i nahvalio suigrače:

- Cufre mi je jako puno pomogao u karijeri. Velika je faca. Često me savjetuje, to mu nikad neću zaboraviti. Baš nikad.

Šimi je igrački uzor Brazilac Maicon.

- Bilo bi lijepo jednog dana igrati kao on. Briljantan je, obožavam ga gledati.

U Dinamu su mnogi njegovi suigrači iz mlade hrvatske reprezentacije.

- Sve su to sjajni dečki, a žao mi je što s nama u Dinamu nije i Filip Ozobić, koji igra u Spartaku. Odličan je igrač i veliki smo prijatelji.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • marlboro 69 19.01.2011.

    necu komentirati Šimu jer je ispred njega život i vjerujem velika karijera! komentirat cu Cufrea za kojeg imam jako visoko misljenje kao igracu jos od prije a od kada je došao u Dinamo i kao čovjeku! Nije trebao ali se sam odrekao novca kada više od pola razmaženih to nije htjelo učiniti na inzistiranje uprave, svaku utakmicu ide srcem i što mi je najvažnije odlično igra! P.S. visoko misljenje imam o njemu još iz dana dok je igrao za A.S. Romu

  • JAX 19.01.2011.

    Moram priznat da sam bio poprilično skeptičan prilikom dovođenja Cufrea, a poglavito mi se nije svidjelo što je odj....o lokalni klub za koji navija od djetinjstva za šaku novaca u za nj egzotični Dinamo. Smatrao sam da će se brzo ozlijedit i da neće ostavit velik trag i da će uglavnom zdrpit novce. Ali drago mi je što sam se prevario. Po meni je jedan od najboljih stranaca u povijesti Dinama, i sjajno je igrao lijevog beka. Teško će Dinamo naći zamjenu za njega.

  • buffon_boy 19.01.2011.

    Šime drž' se i pomozi Dinamu koliko možeš nemoj biti samo novi Modrić, Eduardo i sl. Mlad si, ostani zapisan u Dinamovoj povijesti bolje nego da odeš negdje i griješ klupu i povremeno te ubacuje i o tebi jer si stranac pišu lošije. Budi Dinamova legenda Šime!

Komentiraj...
Vidi sve komentare