To je to što me zanima!

Šime Vrsaljko više nema koronu

Nakon što je prije tjedan dana stigla vijest kako je hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko (28) pozitivan na korona virus, stižu i dobre vijesti. Odradio je samoizolaciju i nakon dva negativna testa i službeno više nije zaražen
Vidi originalni članak

Šime Vrsaljko dobio je i drugi negativni test te je potvrđeno kako su 'antitijela' koja su pronađena posljedica prohodane zaraze COVID-om 19 te on nije zarazan za druge.

NEMAJU SIMPTOME Atletico potvrdio: Na koronu su pozitivni Šime Vrsaljko i Correa

- Evo, dobio sam nalaze i sve je ispalo super. Jako mi je drago, jer sada mogu napokon otići do Zadra, gdje su mi supruga i sin. Malo odmora, uz naše more i sunce, bit će mi super osvježenje nakon svih tih silnih mjeseci problema, frustracija kako zbog pandemije, tako i zbog operacije i odsustva s terena - rekao je Šime za Sportske novosti.

Ističe kako i stiže na okupljanje 'vatrenih' spreman za igru, a nakon odmora u Zadru odradit će reprezentativne obaveze te se zatim vratiti u redove madridskog Atletica.

POGLEDAJTE VIDEO: Šime Vrsaljko o koroni

- Evo ništa ljudi, samo da se malo vratim na ovu temu vezanu za korona virus. Dobro se osjećam, stvarno, nemam nikakve simptome, jedino što su ti neki moji parametri malo više iznad normalnoga i samim time moram biti u samoizolaciji dok ne budem negativan na sljedeći test, koji može biti za koji dan. Nadam se da ću se isto tako u kratkom periodu vratiti normalnom načinu života. Do tada ću biti doma, doma ću trenirati. Uglavnom, sve je super, sve pet, hvala na porukama podrške i nikad dosta opreza. Ćao - rekao je simpatični Šime uz osmijeh na kraju videa koji je postavio kao objašnjenje o zarazi koronom, a nije dugo čekao na oporavak.

VIDEO: ŠIMINA PORUKA 'Sve ok. Nemam simptoma, ovih dana ću imati novo testiranje...'

Atletico je bez Vrsaljka ispao u četvrtfinalu Lige prvaka i to od RB Leipziga u čijim redovima igra Dani Olmo (21) koji je zabio gol u pobjedi 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • VOLBEAT 19.08.2020.

    Ha, ha. koje su ovo bedastoće, pa kako vam više ne dosadi laprdati o ovoj gripi ???

  • crozdrtava 19.08.2020.

    Pa kako je se izliječio ako nema lijeka?🤯

  • Koljac 18.08.2020.

    Bravo sime u svega par dana porazio si najopakiju bolest ikada

Komentiraj...
Vidi sve komentare