To je to što me zanima!

Simeone: Mandžukić nas čini ponosnima, daje nam karakter

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Trener Altetico Madrida nije skrivao sreću nakon sinoćnje velike pobjede protiv Olympiacosa. Posebno je mogao biti zadovoljan igrom svog najboljeg napadača
Vidi originalni članak

U 69. minuti cijeli Vicente Calderon ustao je i zapljeskao. S terena je izlazi Mario Mandžukić nakon što je riješio utakmicu s tri gola u mreži Olympiacosa. Pljeskao je i Diego Simeone. Kako i ne bi kad su mu Mandžo i društvo osigurali osminu finala Lige prvaka, a hrvatski je napadač postao prvi igrač u povijesti Atletica koji je zabio hat-trick u Ligi prvaka.

- Sve nas na klupi učinio je ponosnima. On je igrač koji donosi snagu i karakter ovoj momčadi - prenosi goal.com Simeoneove riječi.

Iako je Atletico osigurao osminu finala, u utakmici  s Juventusom će se u posljednjem kolu boriti za prvo mjesto i lakši ždrijeb.

- Ne mislim na to, pred nama su utakmice u španjolskom prvenstvu. Sjetite se samo kako smo poraženi u prvom kolu Lige prvaka. Nakon toga smo naporno radili da bismo došli tu gdje smo sada - kaže Simeone.

Njegova momčad igrala je prošle sezone finale Lige prvaka, no u novu su sezonu krenuli sa čak 10 novih igrača.

- Da, ali uspjeli smo se posložiti i idemo dalje. Imam jako puno igrača koji su u dobroj formi i nikome se nije lako izboriti za mjesto u prvih 11 - zaključio je temperamentni Argentinac.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • karton 28.11.2014.

    Mandzo je u normalnom zivotu skroman i jednostavan , skoro pa stidljiv. Ne voli novinare ni publicitet. Ali kad istrci na teren , pretvara se u tigra. To treneri najvise vole. Jer , dosta im je talenata koji su poznatiji van, nego na terenu.

  • karton 28.11.2014.

    I Simeone i Mandzo su dzikani , kako kaze Ciro. Bravo za obojicu , oni su kao dva brata , osjeca se.

  • user_94149 27.11.2014.

    Mislim kako su on i Simeone kliknuli na prvu. :) Simeone i Mourinho vole temperamentne igrače jakih osobnosti, nesumnjivo takav profil igrača može mnogo dati ekipi, toga su i oni svjesni. Naravno, valja gajiti momčadski duh, ali imati jednog Mandžu i Ibru nikako nije na odmet. Pep nažalost to nije znao/želio iskoristi dok ovi jesu i to im se sada višestruko vraća... Sretno Mandži i Atleticu dalje. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare