To je to što me zanima!

Simeone: Nije Torres kriv što je morao van, ja sam zabrljao

Izabrao sam pogrešnu formaciju i izgubili smo 45 minuta. U drugom poluvremenu smo zaigrali bolje, ali onda smo primili iz penala, rekao je Simeone nakon "kiksa"
Vidi originalni članak

Atletico bez Koke i Turana nije ista momčad. Aktualni prvaci izgledali su smiješno kod Celte u 23. kolu. Mario Mandžukić igrao je cijelu utakmicu, a Diego Simeone prvi je put uz njega stavio i Torresa i Griezmanna. Pokazao se to kao promašaj. Torres je izašao već na poluvremenu. Malo je reći da se nije vidio na terenu.

- Nije Fernando kriv. Ja sam. Izabrao sam pogrešnu formaciju i izgubili smo 45 minuta. U drugom dijelu smo zaigrali bolje, ali onda smo primili iz penala. Pa je došao i taj drugi gol... Nismo uspjeli izbalansirati momčad. No ja sam kriv za to. Loše sam odabrao formaciju - rekao je Diego Simeone.

Atletico je imao četiri pobjede u nizu, no 2-0 poraz od Celte i već zaostaju sedam bodova za Realom. Istim onim Realom kojeg je nedavno pregazio u 4-0. Za Barcelonom zaostaju šest bodova, no opasno im se približavaju Valencia i Sevilla. 

Simeone nije htio priznati da je poraz od Celte pokazao kako Mandžukić, Torres i Griezmann ne mogu igrati u isto vrijeme na terenu.

- Vidjet ćemo. Zasad ne mogu ništa reći. Protiv Celte to nije išlo. Brzo smo gubili loptu, tražili smo brzinu preko Torresa i Griezmanna, ali nismo je dobili - kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • karton 16.02.2015.

    Simeone stiti igrace i unutarnju atmosferu bez koje nema nista.

  • karton 16.02.2015.

    ne mogu ako ne igraju Turan i Koke jer onda nema nitko u sredini , prazno

  • volim lignje 16.02.2015.

    Trebao je Mandžu izvadit van jer kad su njegovi loši njega ko da nema na terenu jer sam nemože napravit neki potez, al dobro, tko prizna pola mu se prašta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare