To je to što me zanima!

Simeone: Šansa je 50-50; Tata: Navijači će nas gurati do titule

Nije lako pobjeđivati a nakon duge sezone ovakve stvari se događaju. Igrao sam 20 godina i znam što se događa, rekao je Simeone nakon remija Atletica s Malaga
Vidi originalni članak

Sinoćnje utakmice u Primeri nisu dale novog prvaka Španjolske pa će odluka pasti u posljednjem kolu u izravnom okršaju Barcelone i Atletico Madrida. 

Momčad Diega Simeone mogla je sinoć na Vicente Calderoneu osigurati naslov, no nije uspjela iskoristiti 'nulu' Barcelone kod Elchea remiziravši s Malagom 1-1.

- Frustrijajuće je jer su igrači dali sve od sebe. Sad je šansa 50-50 kao i u svakom finalnom meču - rekao je trener Atletica Simeone, kojemu je potreban remi na Nou Campu protiv Barce:

- Neću govoriti o našem rivalu. Nije lako pobijeđivati a nakon duge sezone ovakve stvari se događaju. Igrao sam 20 godina i znam što se događa.

S druge strane, Barceloni je nadu produljio golman Malage Willy Caballero, koji je sjajnim obranama zaustavio Atletico. Stvar je jasna, ako Katalonci pobjede Atletico titula je njihova.

- Trebat ćemo potporu navijača. U ovoj sezoni nismo zasjali, a uz njihovu pomoć možemo do titule - rekao je Gerardo Martino i osvrnuo se na remi s Elcheom:

- Nismo htjeli remizirati, mislili smo prije utakmice da nam neće biti dovoljno, ali drugi rezultati dali su nam novu priliku.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Zvecko_1 12.05.2014.

    Video sam loptu u golu u 94min ali golman je nekako izvadi. Nekako imam osecaj da ce Atletico ostati bez icega ove sezone. Ne bi voleo ali mi tako mirise.

  • DALMATINACSAN 12.05.2014.

    Dok se vi "svađate" oko ove lige, Real uzima decimu;)

  • Rakionen 12.05.2014.

    Iskreno bih volio da Atletico uzme prvenstvo, a neće mi biti krivo ako to bude i Barcelona, bitno je samo Real nema više priliku da bude prvak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare