To je to što me zanima!

Simić: Nismo Istri dali ni priliku

Obrana je bila na visini zadatka, opet bez primljenoga gola, ali i bez prave prilike domaće momčadi. Nismo im dopustili da našto naprave jer smo svi radili jako dobro, rekao je Simić
Vidi originalni članak

Hajduk je u Puli svladao Istru 1-0, a nova tri boda u hrvatskom prvenstvu Hajduku je donio Simić golom u 68. minuti.

KOMENTAR Tramezzanijev calcio pragmatico vodi ovaj Hajduk prema Europi

- Zaslužena naša pobjeda, od početka smo se nametnuli Istri, imali smo veći posjed lopte a njima nismo dali pravu priliku, i zato zasluženo nosimo kući sva tri boda. Obrana je bila na visini zadatka, opet bez primljenoga gola, ali i bez prave prilike domaće momčadi. Nismo im dopustili da našto naprave jer smo svi radili jako dobro i organizirano defenzivu, od napadača do golmana – kazao je Stefan Simić, koji je bio zadovoljan svojom igrom.

- Najvažnije za obrambenoga igrača da momčad ne prima golove, a nama to u zadnje vrijeme ide od ruke, osim one utakmice protiv Slaven Belupa. Želimo nastaviti niz utakmica bez primljenoga gola i protiv Osijeka, za koga ćemo se maksimalno spremiti i vjerujemo da će sva tri boda ostati na Poljudu.

Oglasio se i trener Tramezzani:

- Važna tri boda, nastavljamo svoj put. Znali smo da neće biti lako jer u ovom dijelu sezone svima trebaju bodovi za neki cilj, za titulu, Europu ili ostanak. Sretan sam zbog načina na koji su moji igrači danas odigrali i činjenice da imamo tri boda. Mislim da smo od prve minute izgledali dobro i pokušali kontrolirati utakmicu. Htjeli smo spriječiti njihove kontre jer imaju opasne igrače u napadu i sretan sam jer je stoper zabio, a to pokazuje da vjeruju u ono što radimo. Trebamo se oporaviti jer slijedi Osijek, a to je momčad koja nam je nanijela zadnji poraz u prvenstvu i to nam je važan zadatak.

ISTRA - HAJDUK 0-1 Simić donio bodove Hajduku, Blagojević zaradio crveni karton

Hajduk je sad peti s dva boda manja od Rijeke, ali Rijeka ima i utakmicu više.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • frane555 12.04.2021.

    Ma kome niste dali priliku neznate više ni gol dat na pošten način već kradete od zadnjeg na tablici sramota dno dna HAJDUK ŽIVI VJEČNO

  • ForzaFiumeFOF 12.04.2021.

    Pogodak je trebao biti poništen, Hajdukov igrač sa brojem 44 Mario Vušković je igrao rukom.

  • Simulacija_stimulacija 12.04.2021.

    Dobar je bio onaj vaš igrač Matoc.

Komentiraj...
Vidi sve komentare