To je to što me zanima!

Simpatični Orlando na rubu je ispadanja, Portland srušio OKC

Izvjesno je da će plasman u konferencijska polufinala ostvariti Toronto Raptorsi i Portland Trail Blazersi. Toronto je u gostima srušio Orlando (107-85), dok je Portland dobio Oklahomu (111-98)
Vidi originalni članak

Još jednu uzbudljivu noć mogli smo gledati u NBA ligi!

Nakon što je Boston 'metlom' (4-0) elegantno izbacio Pacerse Bojana Bogdanovića uskršnju radost loptanja pod obručima nastavili su napetom utakmicom košarkaši Los Angeles Clippersa i Golden State Warriorsa.

Prvaci su pobijedili sa 113-105 i tako poveli s 3-1 u seriji te su na korak do prolaska u polufinale konferencije. Briljirao je Kevin Durant s 33 poena i šest asistencija, a kvalitetno ga je pratio Klay Thompson sa 32 poena. Kod Clippersa je najbolji bio Kanađanin Shai Gilgeous-Alexander s 25 poena, a naš Ivica Zubac nije nastupio.

Simpatični Orlando Magic koji je ove sezone pokazao veliki iskorak u igri ipak nije mogao još jednom iznenaditi Toronto. Raptorsi su ih u gostima dobila sa 107-85 uz dobru dionicu Kawhija Leonarda koji je postigao 34 poena, dodao dvije asistencija te je imao šest skokova. Aaron Gordon je kod Magica ubacio 25 poena. Toronto je poveo 3-1 u seriji i juriša po konferencijsko polufinale u kojem ih čeka bolji iz ogleda Philadelphia-Brooklyn (Phila vodi 3-1 nap.a.).

VIDEO Drama u Brooklynu: Potukli se Netsi i Sixersi, Jokić čudesan

Važan korak ka polufinalu napravio je i Portland koji je u gostima srušio Oklahomu sa 111-98. Ima Oklahoma Paula Georgea koji je utrpao 32 poena, ali protiv sjajnog zvjezdanog dvojca McCollum-Lillard zube bi polomile i puno bolje momčadi od Thundera. C.J. McCollum ubacio je 27 poena, a Damian Lillard je ubacio 24 uz osam asistencija i tri skoka. Uzrok poraza OKC mora tražiti u svojoj prvoj violini Russellu Westbrooku koji je zabio samo 14 poena. Iz igre je šutirao katastrofalnih 5-21, za tricu samo 2-7 za nešto više od 40 minuta igre.

Portand sada vodi 3-1 u seriji, a ako prođu idu na boljeg iz okršaja Denvera i San Antonio Spursa (2-2 u seriji).

Ostali rezultati:

Detroit Pistons - Milwaukee Bucks 119-103

Utah Jazz - Houston Rockets 104-101

Indiana Pacers - Boston Celtics 110-106

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 22.04.2019.

    portland odlična ekipa ,westbrook se osramotio

  • shalafeyn 22.04.2019.

    Nista neocekivano. OKC je odlaskom Duranta izgubio sve šanse za prsten ove generacije. Mr TD i njegov IQ koji je ispodprosječan za osnovnoškolce pokazuje kako mu je plafon playoffa 1-2 pobjede.

  • funaki12 22.04.2019.

    Velika sramota Thundera. Prvo, pogrešan trener, bez ikakva autoriteta a očito i znanja za velike domete. Drugo, Russell Westbrook. Ono što mu se ne može zamjeriti jest što igra 100posto svaku utakmicu ali pitanje je za koga? U reg sezoni za sebe u playoffu ni za koga. Ima nevjerojatno samopouzdanje i fizikalije. U svemu ostalom je prosječan i ispodprosječan a pogotovo košarkaški IQ. Mr triple double? Šta vrijedi td ako ga namještaš i neznaš što kad uraditi. Da napravi milijun td ništa bolji neće biti. Svaka čast Portlandu, ali ovo je trebao biti sweep. Volim Georgea, ali nije ni zaslužio bolje kad je odlučio ostati igrati s Westbrookom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare