Obavijesti

Sport

Komentari 50

Boston pomeo Babu: Hrvat još jednom sjajan, ali ne može sam

Boston pomeo Babu: Hrvat još jednom sjajan, ali ne može sam
2

Bojan Bogdanović još je jednom bio daleko najbolji igrač Pacersa, ali bez Oladipa Indiana jednostavno nije dovoljno jaka za bilo što više od 'časne metle': Pacers-Boston 106-110 (0-4)

VIDEO

Imamo prve polufinaliste Konferencije ovogodišnjeg NBA play-offa. Boston je Indianu riješio 'metlom'. 4-0, pa ma koliko naš Bojan 'Babo' Bogdanović vukao Pacerse prema barem jednoj pobjedi.

U nedjeljnoj matineji (prema lokalnom vremenu utakmica je počela u 13 sati) Celticsi su i četvrtoj utakmici nadjačali društvo iz Indianapolisa. Bojan je, opet, bio odličan. U 37 minuta na parketu: 22 poena, 8 skokova, 3 asistencije, slobodna bacanja 9/10, ukupni šut 45%.

NBA: Playoffs-Boston Celtics at Indiana Pacers

Na žalost po Babu i Pacerse, bez ozlijeđenog Victora Oladipa nisu imali šansi protiv Bostonovg talenta i širine. Nakon prvog kruga ona na prvu prepotentna izjava Kyriea Irvinga drži vodu: "Ja ne vidim tko nas može dobiti u četiri od sedam utakmica".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kyrie je u četvrtoj tekmi za njegove kriterije bio pomalo rezerviran (14-2-7), ali minute je dobio i formu fino brusio Gordon Hayward (20-3-2), a dovoljno solidni za glatki prolaz bili su Jayson Tatum (18-8-2), Marcus Morris (18p, 8s) i rutiner Al Horford (14-125).

Bogdanović je na ljeto slobodan igrač, čeka ga ugovor od možda i 20 milijuna dolara, da li u Indiani ili negdje drugdje... Tek će se doznati. Sezonu je okončao sa prosječno 17 poena, 5 skokova i 3 asistencije igrajući 37 minuta po utakmici.

 

Boston će na pobjednika para Milwaukee-Detroit (Giannis i ekipa imaju 3-0), a moguća je još jedna 'metla' u prvoj rundi: Houston vodi 3-0 protiv Jazzera. Upravo su na parketu Clippersi i Warriorsi (šampioni iz Oaklanda imaju 2-1 nakon tri utakmice), a noćas igraju:

01:00 Orlando - Toronto (1-2)

03:30 Oklahoma - Portland (1-2)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu