To je to što me zanima!

Šimun prohodao s protezom: Dinamo, ma nije bitno koji si...

Kada nekog voliš, nije bitno na kojem je mjestu, bitno je da se trudi, da gori željom i da sa tom željom sagorjeva... Dinamo u srcu. Nakon pet dana... Čudo! Šimun je prohodao s protezom
Vidi originalni članak

Svi smo dali onoliko koliko smo mogli za Šimunov korak, a obitelj Stojanović svoju sreću, suze radosnice i blagdanske osmijehe dijeli sa svima: veliki junak, mali Šimun (2), prohodao je s protezom!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon utakmice Dinama protiv Manchester Cityja stigla je još jedna poruka puna sreće i zahvalnosti Šimunovu voljenom klubu koji je pomogao jednom djetetu, dvogodišnjoj plavokosoj dobroti da napravi prve korake:

'Kada nekog voliš, nije bitno na kojem je mjestu, bitno je da se trudi, da gori željom i da sa tom željom sagorijeva... Dinamo u srcu'!

Šimun je rođen bez više od 25 kostiju u lijevoj nozi, nedostaje mu čašica u kuku i cijelo koljeno, a duplicirala mu se kost na ulazu u kuk. Liječnici u SAD-u koji su ga operirali morali su mu amputirati nogu.

Kako bi se dječaku omogućilo ortopedsko pomagalo kojim bi mogao hodati, 24sata su u suradnji s Dinamom i portalom aukcije.hr pokrenuli humanitarnu aukciju dresova "modrih" s utakmice koju su protiv Hajduka odigrali 22. studenog.

U tjedan dana skupljeno je 87.650 kuna aukcijom dresova.

- Ljubav prema Dinamu kod mene i moje obitelji nije od jučer. Prenijela se s naših roditelja, a tu ljubav prenosimo i na djecu. Iako sam sve ovo vrijeme mislila da je ta ljubav jednostrana i beskompromisna prema tom plavom dresu, sad smo na jedan poseban i jedinstveni način osjetili da nam se ta ljubav vratila - rekla je zadnjeg dana aukcije Šimunova mama, Martina Stojanović.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ivek32g 12.12.2019.

    Bravo Simune drago mi od srca

  • škver 12.12.2019.

    Srce da se raspukne u tisuće komada.

  • 12.12.2019.

    Bravo za Šimuna ! Ne samo što je prohodao još će i engleski naučiti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare