To je to što me zanima!

Šimunović se Merlinovim hitom predstavio u bh. reprezentaciji

Nije Šimunović jedini debitant u reprezentaciji. Novi je i Deni Milošević igrač turskog Konyaspora, a on je suigračima odlučio otpjevati pjesmu 'Čaršija' od Al' Dina
Vidi originalni članak

Jozo Šimunović je nedavno promijenio sportsko državljanstvo, iz kockica se preobukao u plavo-žuti dres i već na prvim reprezentativnim akcijama pozvan u reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

A kako to obično i biva, branič Celtica je morao proći inicijaciju pred novim suigračima. Šimunović je otpjevao pjesmu Dine Merlina 'Moj je život Švicarska'.

VIDEO

A da je pogodio s odabirom pokazuje i reakcija Zmajeva koji su njegovu izvedbu popratili aplauzom, a neki su čak i zapjevali.

Nije Šimunović jedini debitant u reprezentaciji. Novi je i Deni Milošević igrač turskog Konyaspora, a on je suigračima odlučio otpjevati pjesmu 'Čaršija' od Al' Dina. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • dnero666 30.08.2017.

    Sad mu uskratiti Hrvatsko drzavljanstvo i uzeti putovnicu...Pa nek bude stranac u drzavama EU,da vidimo ko ce ga htjeti onda kupiti.

  • Arzancanin 30.08.2017.

    Ufffff veliki igrač 😂😂😂😂😂😂!!! Ovaj nezna loptu stopati 😂😂😂😂😂😂!!! U Bosni neka igra, meni nije ni blizu bio naše repke 🇭🇷🇭🇷🇭🇷😂😂😂😂!!! A umjesto koga bi igrao u našoj obrani?!? Lovren, Mitrović, Vida, Čorluka, Benković, Jedvaj.... Molim vas ljudi 😂😂😂😂😂😂👌👌👌👌

  • Franz von Drkensson 30.08.2017.

    Ante Cacic like this

Komentiraj...
Vidi sve komentare