To je to što me zanima!

Sin 'krvnika vatrenih': Zabio gol Realu pa upao među 'tricolore'

Francuski izbornik Didier Deschamps objavio je popis igrača na koje računa u sljedećem nacionalnom ciklusu, a na njemu se našlo mjesto za Marcusa Thurama, igrača Borussije M'gladbacha
Vidi originalni članak

'Tricolori' će u studenom igrati čak tri utakmice, a izbornik Didier Deschamps odlučio je uvesti u svlačionicu novo ime - Marcusa Thurama, sin francuske legende koja je svoja jedina dva gola za nacionalnu vrstu zabio Hrvatskoj u polufinalu Svjetskog prvenstva 98'.

POGLEDAJTE VIDEO: Proslava francuske reprezentacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pred francuskog reprezentacijom u ovom ciklusu su utakmice protiv Finske (prijateljska, 11. studenog) te u Ligi nacija protiv Portugala (14. studenog) i Švedske (17. studenog), a na Deschampsu je da izabere koje će od svih silnih zvijezda poslati u te dvoboje.

SVE ZBOG MACRONA Englezi: Pogba više neće igrati za Francusku; Pogba: Pišete laži, neka vas sram bude...

Poziv je zaslužio i Marcus Thuram zbog zabijena dva gola velikom Real Madridu koji eventualno ipak nisu bili dovoljni za pobjedu. Sin francuske legende ove sezone igra u odličnoj formi pa je tako uz Alassanea Pléu doveo Borrusiu M'gladbach do prvog mjesta na tablici nakon tri kola u grupnoj fazi Lige prvaka (Grupa B: Šahtar, Real Madrid, Inter) i peto mjesto u domaćem prvenstvu. 

TKO JE MARCUS THURAM? Tata je bio poguban za Hrvatsku '98., a on zabio dva gola Realu

Iako Deschamps ima pregršt napadača, moguće je da Marcus upiše debi za seniorsku nacionalnu momčad nakon što je prošao sve mlađe selekcije.

Thuram je za njemački klub, u koji je došao iz francuskog EA Guingampa za devet milijuna eura, zabio 17 golova uz 14 asistencija u 49 odigranih utakmica, a trenutna cijena po Transfermarketu mu iznosi 32 milijuna eura.

"TOTALNI RESPEKT" Mbappe pohvalio Luku, Modrić mu odgovorio: I tebi, zvijezdo!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare