Obavijesti

Sport

Komentari 32

Englezi: Pogba više neće igrati za Francusku; Pogba: Pišete laži, neka vas sram bude...

Englezi: Pogba više neće igrati za Francusku; Pogba: Pišete laži, neka vas sram bude...

Na prvu se činilo kao ozbiljan problem, ali ipak je riječ o lažnoj uzbuni. Neki mediji su najavili kako Pogba više neće igrati za Francusku zbog situacije u toj zemlji, a on ih je sam demantirao na Instagramu...

VIDEO

Svjetske prvake potresla je pomalo neočekivana vijest. Jedna od najvećih zvijezda njihove reprezentacije odlučila se povući. Riječ je o Paulu Pogbi kojeg su razljutile izjave francuskog predsjednika Emmanuela Macrona koji je rekao da je Islam izvor nacionalnog terorizma.

Pokretanje videa...

00:22

Tako je barem tvrdio engleski The Sun koji je napisao da je Pogba već neko vrijeme bio je nezadovoljan položajem muslimana u Francuskoj, a odlučio se umiroviti nakon posljednjeg događaja. Osamnaestogodišnjak čečenskog podrijetla je prije tjedan dana ubio učitelja Samuela Patyja (47) odrubivši mu glavu pred zgradom srednje škole u pariškom predgrađu, uz povike Allahu Akbar, jer je nastavnik učenicima pokazivao karikature proroka Mohameda poučavajući ih slobodi izražavanja.

Ubijeni nastavnik je dobio najviše francusko priznanje, Legiju časti, a to je razlog Pogbinog umirovljenja, tvrdio je The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
UEFA Nations League - League A - Group 3 - France v Portugal

No čini se da ništa od toga nije istina. Iz Saveza se nisu oglašavali, šutio je Pogba, a onda objavio status na Instagramu, rekao da je sve laž i najavio da će tužiti engleske novine koje su prenijele inozemne medije.

- Dakle, The Sun je to opet napravio. Apsolutno 100% neutemeljene vijesti o meni idu uokolo, navodeći stvari koje nikada nisam rekao ili pomislio. Zgrožen sam, bijesan, šokiran i frustriran. Neki me "medijski" izvori koriste za stvaranje lažnih naslova u jeku trenutnih događanja u Francuskoj i još uz to povezuju sve s francuskom reprezentacijom. Ja sam protiv svih oblika terora i nasilja. Nažalost, neki ljudi iz tiska ne ponašaju se odgovorno dok pišu vijesti, zloupotrebljavajući slobodu tiska, ne provjeravaju je li istina ono što pišu, stvarajući lanac ogovaranja bez da misle je li to utječe na živote drugih ljudi. Poduzimam pravne mjere protiv izdavača i distributera ovih 100% lažnih vijesti. Hej, The Sun: Neki od vas vjerojatno su išli u školu i sjetit će se kako je vaš učitelj govorio da uvijek provjerite vaše izvore, nemojte pisati bez provjere. Ali hej, čini se da ste to opet učinili, sram vas bilo!

France v Croatia - FIFA World Cup 2018 - Final - Luzhniki Stadium

 

Za Tricolore je debitirao prije sedam godina i za to vrijeme odigrao 71 utakmicu i zabio deset golova. Osvojio je s reprezentacijom Svjetsko prvenstvo i igrao finale Eura. Iako je na početku izgledalo kao ozbiljan problem i potres za francusku reprezentaciju, čini se da je to ipak bila lažna uzbuna. A sjajni veznjak će i dalje svojim partijama uveseljavati Francuze u dresu Tricolora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu