To je to što me zanima!

Škoti o Mihajloviću: Prijatelj je ratnog zločinca Arkana i rasist

Škotska dočekuje Srbiju u subotu u prvom kolu naše kvalifikacijske skupine. Ovako je novog srpskog izbornika dočekao škotski list Herald Scotland: "Stiže nam rasist"
Vidi originalni članak

Škotska dočekuje Srbiju u prvom kolu naše kvalifikacijske skupine za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu. Reprezentaciju Srbije preuzeo je kontroverzni Siniša Mihajlović. A ovako su novog srpskog izbornika dočekali Škoti uoči subotnje utakmice na Hamden Parku. 

"Rasist, prijatelj ratnog zločinca Željka Ražnatovića-Arkana koji ne uči na vlastitim greškama i trener je male momčadi".

To je napisao škotski list Herad Scotland. Ravno u glavu.

Škoti podsjećaju na prgavu prošlost Siniše Mihajlovića, rasitičke ispade prema Patricku Vieiri (rekao mu je da je crno kopile), pljuvanje na Mutua dok je bio igrač, protjerivanje igrača iz reprezentacije jer nisu htjeli pjevati nacionalnu himnu...

"Javno je i teatralno oplakivao smrt ratnog zločinca što samo potvrđuje reputaciju nasilnika koju je stekao kao igrač", piše glavni kolumnist Heralda Hugh McDonald. 

Škoti podsjećaju kako je Mihajlović isprobao 30 igrača otkako je sjeo na klupu, a igrao je sustavom 3-4-3 i 4-3-3. U subotu bi na Hampden parku moglo biti "vruće"...

Idi na 24sata

Komentari 68

  • biberrr 08.09.2012.

    Već vidim kakve će komplimente od Škota dobiti Štimac: Mafijaš i prijatelj ratnog zločinca Ante Gotovine!

  • tuti fruti 11 08.09.2012.

    POŠTOVANI.Administratore zašto ovaj nslov gore nisi obrisa radi se o srbinu .Zašto si ga pustio.Kada ljudi pišeju istinu o srbima onda im obrišeš komentar bez obzira šta dolszi iz škotske trebao si obrisati.Sada vidumo kakav si ljudina.

  • crniđorđe 08.09.2012.

    Mihajlović je godinama bio zvijezda italijanskog prvenstva, možete samo žaliti što niste imali takvog na djelu. Idemo Srbija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare