To je to što me zanima!

Sinjski dijamant ima novi klub! Potpisao za Kolubaru iz Srbije

Sigurni smo da će (op.a., Vukušić) svojim iskustvom dosta doprinijeti u realizaciji zacrtanih planova u Super ligi Srbije, napisao je klub na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Ante Vukušić novi je igrač Kolubare iz Lazarevca, potvrdio je klub na svojim društvenim mrežama.

- Ovaj 31-godišnji napadač iz Hrvatske u bogatoj inozemnoj karijeri, nakon što je prošao školu Hajduka, nastupao je u Italiji, Njemačkoj, Rusiji, Belgiji i Sloveniji. Sigurni smo da će svojim iskustvom dosta doprinijeti u realizaciji zacrtanih planova u Super ligi Srbije - poželio mu je dobrodošlicu klub iz Lazarevca.

'Sinjski dijamant' potpisao je za klub iz srpske Superlige nakon što je u prošloj polusezoni nosio dres Tuzla Cityja za koji je odigrao tek pet utakmica, bez učinka.

S druge strane, Kolubara je prošlu sezonu završila na 12. mjestu nakon čega je bila druga u ligi za ostanak.

Nakon Junaka, Hajduka, Pescare, Laussane, Waasland-Beverena, Greuther Fürtha, Tosnoa, Olimpije (op.a., poljske), Krška, Olimpije (slovenske), FCSB-a, Messine i Tuzla Cityja, Vukušić je potpisao za 14. klub u karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Jao sta smo fini 11.06.2022.

    Srpska liga sad automatski ide na peto mjesto, te sad ima dva direktno u ligi prvaka, i dva u zadnjem pretkolu gdje će biti nositelji, e moj dijamante...

  • danko1471991 11.06.2022.

    Kolubara😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣...

  • pipolino 11.06.2022.

    To su veliki igrači Tuge s juga. Još mu je ostala Kosovska liga, pa onda Mračaj, Hrvace, Uskok,Neretvanac i slično, gdje će igrati za sendvič i pivu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare