To je to što me zanima!

Sinovčić: S Mamićem se je mnogo lakše dogovoriti

I prije početka prijelaznog roka Hajduk i Dinamo već su počeli utrku za dva zadarska dragulja, Marina Tomasova i golmana Danijela Subašića
Vidi originalni članak

Ključ transfera u rukama je njihova menadžera Rene Sinovčića, koji u ovom trenutku prednost ipak daje Zdravku Mamiću i Dinamu.
- Mnogo je lakše dogovoriti se s Mamićem nego s Hajdukom. Naime, u Hajduku se ne zna tko pregovara - pojasnio je “vanjski suradnik Zadra” i dodao:
- Dao sam im dva reprezentativca, Blatnjaka i Buljata, a na Poljudu su ih upropastili jer, očito, ne znaju s igračima - kaže razočarani Reno Sinovčić i priznaje kako je u srcu hajdukovac. No ubuduće će odlučivati glavom, a ne srcem. Slično razmišljaju i njegovi puleni.
- Obitelj navija za Hajduk, ali to neće presuditi u tome gdje ću nastaviti karijeru. Otići ću tamo kamo me pošalje Reno - kaže Tomasov.
- Reno mi je već nudio odlazak u Dinamo, ali odbio sam. Želio sam do kraja sezone braniti u Zadru - otkriva Subašić, koji također od malih nogu navija za Hajduk.
No i on će poslušati menadžera:
- Maštao sam kao mali o Hajduku, ali ako Reno kaže da idem u Dinamo, idem u Dinamo.




'ŠTIMAC JE ČOVJEK OD RIJEČI'

Igor Štimac ne bi me prevario, kao što su me prevarili neki drugi. On je čovjek od riječi, tvrdi Sinovčić, koji bi odluku o budućnosti svojih igrača promijenio ako bi se Štimac vratio u Hajduk.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zepina 15.04.2008.

    Reni je legenda zadarskog nogometa!! Igraj Zadre volimo te mi!!

  • taurus1986 15.04.2008.

    Vratit če se Hajduk na puteve stare slave kad tad!!!! Hajduk živi vječno!!! A ti reno do jucer si govorija kako je Mamić narkoman a sad se ljubis s njim po maksimiru i radis posal,da mi triba neznan sta u zivotu nebi to napravija to je sramota po meni netribas slat nikog u hajduka imamo mi nase bile tiče!!! Hajduk živi vječno!!!

  • taurus1986 15.04.2008.

    Blatnjak je bio vanserijski igrač to je bilo cudo od igrača sto nan ga je reno iz ambicioznog kluba Zadar poslao al je reno uvidio da se hejduk nije brinuo o blatnjaku koji uopče nije igrao svaku utakmicu i uopče nije dobivao priliku u hajduka a buljat je jos bolji igrač koji kad izađe na teren sere mi se od muke to je nama reeeno poslao,al nerazumin kad zadar tako kvalitetne igrače radi koji su kako kaze reenuo vanserijski zasto onda sami ne sačuvaju igrače i sami ne grade momčad nego ih renuo šalje u hajduka pa ih hajduk upropasti!!!! ps eeee moj renuo vidija si ti di moš dignit kesu jer dinamo sad ima love pa si isa lizat da ne kazen sta mamiću i povodom toga seres po hajduku i jos nesto jedini vanserijski igrač iz zadra je modrić a ovo ostalo je sve taman za nasu ligu i nemoj prodavat nama muda za bubrige!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare