To je to što me zanima!

Sir Alex: Kakav skok Ronalda! Messi ovo ne može napraviti...

PONOVIO MOSKVU CR7 je sličan gol glavom zabio u dresu Uniteda u finalu Lige prvaka 2008. godine. Ronaldo nije htio slaviti gol iz poštovanja prema Man. Unitedu
Vidi originalni članak

Real je u Europi eliminiran 11 od 12 puta kad nije dobio prvu utakmicu na domaćem terenu.

- I dalje su šanse 50-50, ništa se nije promijenilo. Pa mi na Old Traffordu možemo zabiti više od gola - uvjeren je nakon 1-1 na Santigao Bernabeuu Jose Mourinho.

Poraza ga je, naravno, spasio Cristiano Ronaldo. Njegov gol glavom neodoljivo je podsjetio na finale Lige prvaka 2008. u Moskvi. Tad je u dresu Manchester Uniteda zabio Chelseaju.

- U Moskvi sam trčao prema Ronaldu da slavimo gol. Sad sam htio trčati prema njemu da ga zadavim. Koliko se samo zadržao u zraku kod gola, strašno - rekao je Rio Ferdinand.

Ronaldo je prije utakmice obećao da neće slaviti gol protiv svoje bivše momčadi. Obećanje je ispunio.

- Oduševio me, ima poštovanja prema nama i našim navijačima - kaže Carrick.

Nevjerojatnog Portugalca, nahvalio je i sir Alex Ferguson.

- Prvo sam se ljutio na Evru što nije spriječio gol Ronalda, a onda sam vidio snimku... Kakav skok! Nitko na svijetu ne može toliko skočiti. Recimo, Leo Messi sigurno ne može - rekao je sir Alex Ferguson.

On i Ronaldo s travanjaka su otišli zagrljeni, a Cristiano je otišao i do Unitedove svlačionice. Još se jednom pozdravio sa starim društvom iz Manchestera. Luka Modrić dobro je odradio zadnjih 15-ak minuta. Zadovoljio je i španjolske medije.

Uzvrat se na Old Traffordu igra 5. ožujka. Po svemu sudeći, bit će to novi spektakl na Unitedovu “kazalištu snova”...

Idi na 24sata

Komentari 82

  • NESTVARAN_1 16.02.2013.

    i taj fergi me iznanadio,mislio sam da je pametniji,kakve veze sad ima messi sa tim što on nemože tako skočit,fkt jadno.

  • Frenkyy 16.02.2013.

    Ma može i messi ako ga viljuškarom dignu! HAHAHA

  • titoVillanova 15.02.2013.

    http://www.youtube.com/watch?v=nvbbzVCyoik moze li ronaldo ovo? :D e ovo je umjetnost! i to u svakoj utakmici bar jedan ovakav prodor. i to redom protiv milana, reala, atletica, chelsea itd itd....

Komentiraj...
Vidi sve komentare