To je to što me zanima!

Sir Alex: Trebaju mi četiri napadača da osvojim sve!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Menadžer Manchester Uniteda lovi Berbatova i Santa Cruza u želji da osvoji i naslov prvaka i FA kup i Ligu prvaka, kao i krajem devedesetih
Vidi originalni članak

Kada bi bilo idealno, imao bih četiri iskusna napadača u momčadi. Jednako kao što je bilo kada smo osvojili trostruku krunu u jednoj sezoni, tada sam imao Andyja Colea, Dwighta Yorkea, Teddyja Sheringhama i Ole Gunnara Solskjaera, rekao je Alex Ferguson nakon prve utakmice Premiershipa. Njegova je momčad odigrala 1-1 s Newcastleom, no u toj utakmici napadački nije bila previše opasna. Tevez je odsutan zbog privatnih problema, Cristiano Ronaldo se oporavlja od ozljede i Wayne Rooney je jedini napadač s nekakvim iskustvom igranja na najvišoj razini.
- Uspijemo li dovesti neko pojačanje, bit će sjajno, ako ne, opet dobro. Naša aktualna momčad dovoljno je dobra da obrani naslov prvaka Engleske, samo treba pričekati da se vrate Anderson i Tevez, a u formu uđe Rooney - misli sir Alex.
Iako vjeruje u svoju momčad, Dimitar Berbatov iz Tottenhama i Roque Santa Cruz su i dalje želje. No Spursi ne odustaju od svojih potraživanja. Za bugarskog napadača žele 40 milijuna eura, što je previše i za United i za Berbatova.
- Pustite me u Manchester - zavapio je ovih dana Berbatov.
Kako kažu izvori s Otoka, u utorak ili srijedu s Old Trafforda će poslati zadnju ponudu za Berbatova. Istovremeno će službeno prvi put kontaktirati s Blackburnom, koji navodno želi oko 25 milijuna eura da uopće počne razmišljati o prodaji svoga prvog napadača, Paragvajca Santa Cruza.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nogometas05 19.08.2008.

    Sta je matori-frka a??E bas volim-samoti sanjaj trofeje ove sezone-neces osvojit nista-gubi se u mirovinu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare