To je to što me zanima!

Sir Alex u Aberdeenu kaznio igrače napisavši im - pjesmu

Primijetit ćete na izvatku plaće da sam vas kaznio za tri funte jer ste bacili loptu s desetog kata u hotelsko dvorište, započeo je kažnjeničku pjesmicu Sir Alex...
Vidi originalni članak

Metode legendarnog Škota Sir Alexa Fergusona nerijetko su znale izazvati čuđenje, ali i pozitivne reakcije igrača koje je trenirao ili, pak, navijača koji su za sve to saznali putem medija. Jedna od njih svakako je i zgoda za vrijeme njegova vođenja Aberdeena na početku trenerske karijere.

Tijekom priprema za početak sezone igračima Nealeu Cooperu i Johnu Hewittu bilo je dosadno u hotelu pa su s desetog kata bacili loptu kroz prozor kako bi vidjeli koliko će visoko odskočiti. No ona nije odskočila, već se od ruba bezena odbila preko ograde i više je nisu vidjeli.

Sve to gledao je Sir Alex uz rub bazena i igrače odlučio kazniti simboličnom kaznom od tri funte. Ne bi to bilo toliko čudno da im trener to nije priopćio napisavši pjesmu, i to s rimom. Još se na kraju potpisao i kao "pjesnički laureat Govana" (četvrt u Glasgowu, op.a.). Briljantno.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare