To je to što me zanima!

Sir Alex uoči derbija: Mi smo još najbolji klub u ovom gradu

Za nedjeljni derbi Manchester Uniteda i Cityja na Old Traffordu oba trenera imaju sve igrače na raspolaganju. Zdrav je i Tevez, ali Mancini ga i dalje ne želi u momčadi...
Vidi originalni članak

Prošlo je više od tri i pol godine otkad je Manchester City uspio pobijediti na Old Traffordu. U veljači 2008. slavili su 2-1, a nakon toga četiri puta gostovali i četiri puta s lakoćom izgubili. No ovo je drukčiji City. Uostalom, prvi put dolazi kao vodeća momčad lige.

- Neka se nitko ne uvrijedi, ali mislim da je ovo trenutačno najveća utakmica u engleskom prvenstvu. Respektiramo naše rivale, no isto tako za mene je United najbolja momčad u gradu - rekao je trener “vragova” Alex Ferguson.

Posljednju utakmicu Roberto Mancini vjerojatno još nije zaboravio. U superkupu na početku sezone “nebeskoplavi” su vodili 2-0 nakon prvog poluvremena, ali u drugom su primili tri gola i izgubili naslov. Nani im je zabio u zadnjim sekundama utakmice.

- Takvo nešto sigurno više nikad nećemo doživjeti. Budemo li i ovaj put vodili 2-0, United neće niti bod osvojiti, kamoli pobijediti nas - tvrdi Mancini.

Oba trenera za nedjeljni dvoboj (14.30) imat će na raspolaganju sve igrače. Ozlijeđenih nema, jedino neće igrati suspendirani Carlos Tevez.

- Svoje sam rekao. Za Carlosa nema mjesta u ovoj momčadi dok sam ja menadžer - rekao je talijanski stručnjak.

Uz Agüera, Džeku i Balottellija nije mu teško ostati dosljedan do kraja. Napad Cityja i bez Teveza je strašan.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • acm1899 23.10.2011.

    Cestitam fergie, najbolji ste

  • ManMan 22.10.2011.

    Samo reda radi informacija za ove neinformisane koji misle da je City bolji od Uniteda : Manchster U. je igrao dosad protiv 3 preostale ekipe iz "velike cetvorke" dok je City-u najteza utakmica bila protiv Totenhama. Tek sad City-u dolazi raspored kakav je imao Manch. dosad pa cemo da vidimo kako ce stojati na tabeli za par kola.

  • soccer_king 22.10.2011.

    kladijo sam se na city jer mislim da stvarno zele pobjedu protiv najveceg rivala i jer mislim da nasri aguero dzeko mogu i moraju nesto napraviti bit ce tijesno ali se nadam senzaciji citya

Komentiraj...
Vidi sve komentare