To je to što me zanima!

Sir Alexu dosadili promašaji: Sljedeći put ću ja pucati penal

Nakon četvrtog neuspješnog izvođača penala Škot je sarkastično rekao kako će sljedeći penal izvesti on sam. Promašili su Rooney, Van Persie, Nani i Chicharito
Vidi originalni članak

Wayne Rooney u utakmici s Arsenalom postao je već četvrti igrač Manchester Uniteda koji je promašio penal ove sezone. Svi ti promašaji s bijele točke natjerali su iskusnog sir Alexa Fergusona da razmisli o novom, petom, izvođaču penala 'crvenih vragova'.

- Sljedeći penal ću izvesti ja. Onda ćemo sigurno zabiti s bijele točke - sarkastičan je bio Škot.

Manchester je i uz promašeni penal pobijedio Arsenal na Old Traffordu 2-1, no Fergusonu sigurno nije bilo ugodno vidjeti svog najboljeg igrača kako šalje loptu pokraj stative Mannoneova gola.

- Naravno da sam razočaran zbog promašaja, no idem dalje. To je sada prošlost za mene. Pobijedili smo Arsenal i to je najvažnije - komentirao je Rooney.

Uz njega ove sezone penal su promašili Robin van Persie protiv Southamptona, Chicharito protiv Wigana te Nani u Ligi prvaka protiv Galatasaraya. Sljedeći je na redu, očito, sir Alex.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • BEENtoOLDtrafford 05.11.2012.

    ....katastrofa..nikad niste napisali neki bar malo pohvalni članak o Man Utd-u.Uvik pisete samo negativne strane,a npr. to da su pobijedili protiv liverpoola chealseija i arsenala to ne spominjete?da je RVP najbolji strijelac,rooney najbolji asistent i da su najefikasniji i da su prvi na ljestvici to nista eli??

  • Chelsea_Boy_98 04.11.2012.

    ionako imate previse penala...

  • manU_1 04.11.2012.

    Trebao bi Carrick ili cak Evra da sutaju :) ma da moze i Rooney

Komentiraj...
Vidi sve komentare