To je to što me zanima!

Širenje po Serie A: Srbin iz Fiorentine pozitivan na koronu

Nakon što je potvrđeno kako nakon Ruganija i Gabbiadinija još četiri igrača iz Serie A, točnije Sampdorije, imaju korona virus, isti se nastavlja 'širiti' i u druge klubove. I Fiorentinin mladi Srbin Vlahović (20) ima virus
Vidi originalni članak

Nakon Manola Gabbiadinija i još četvorice nogometaša Sampdorije su zaražena korona virusom, potvrđeno je kako je na virus pozitivan i suigrač našeg Milana Badelja, mladi Srbin (20) Dušan Vlahović.

- ACF Fiorentina potvrđuje da je Dušan Vlahović bio pozitivan na testiranju na Covid-19. Kod kuće je i trenutno nema nikakve simptome. Klub je u procesu preduzimanja svih neophodnih procedura u skladu sa pravilima, počevši od toga da se izvrši identifikacija svih ljudi koji su imali kontakt s igračem - objavio je talijanski klub.

On je ukupno sedmi zaraženi nogometaš iz Serie A nakon Manola Gabbiadinija, Colleya, Ekdala, Thorsbya i La Gumine koji igraju za Sampdoriju i to je klub koji je do sad imao najviše problema s virusom. Pozitivan je bio i stoper Juventusa Daniele Rugani... Neki mediji pisali su i da Paulo Dybala ima korona virus, ali riječ je o lažnoj informaciji. Argentinac se podvrgnuo testiranjima kao i njegovi suigrači, a test je bio negativan. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nogometaši Intera i Juventusa su nakon spoznaje o Ruganijevoj zarazi u samoizolaciji, a iz Portugala se sa porukom podrške javio i Cristiano Ronaldo (35). Serie A se sigurno neće igrati do početka travnja, a pitanje je koliko će još slučajeva biti otkriveno u elitnom rangu talijanskog nogometa jer se broj zaraženih 'na Čizmi' svakodnevno povećava.

CRISTIANO O KORONI 'Slušajte me, govorim vam kao otac i sin, a ne kao nogometaš'

Italija se i dalje svim snagama bori protiv rastuće pandemije korona virusa, a dosad je u Italiji je zabilježeno preko tisuću smrtnih slučajeva i preko 15.000 zaraženih.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sugr13 13.03.2020.

    Mene samo čudi zašto nekad napišete srbin, a nekad srbijanac

  • Danilo Ignacije Pribićević 13.03.2020.

    ne bi me cudilo da je sve to iz srbije i krenulo s ciljem da nam oslabi ekonomiju i da nam reprezentacija ne napravi nesto veliko na euru.

  • rajdaš 13.03.2020.

    u izolaciju šnjim

Komentiraj...
Vidi sve komentare