To je to što me zanima!

Širi popis za Euro 2012: Bilić u Poljsku vodi i Milana Badelja?

Slaven Bilić u četvrtak u podne objavit će širi popis putnika za Europsko prvenstvo. Slaven zna 22 sigurna putnika, a posljednje mjesto moglo bi pripasti Milanu Badelju
Vidi originalni članak

U četvrtak točno u podne izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić objavit će prošireni popis igrača na koje računa za Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj. Većih iznenađenja ne bi trebalo biti. 

Bilić već ima 22 sigurna igrača, a upitno je ono jedno mjesto. Kako stvari stoje, to će mjesto zauzeti Dinamov veznjak Milan Badelj ispred Nikole Kalinića i Ive Iličevića. Bilić je dvojio hoće li povesti i petog napadača uz Mandžukića, Olića, Jelavića i Eduarda, ali se na kraju ipak vjerojatno odlučio na dodatnog veznjaka Milana Badelja. 

Na Euro će voditi tri golmana, Pletikosu, Subašića i Kelavu. 

Vjerojatni popis igrača za Euro:

Golmani: Pletikosa, Subašić, Kelava

Braniči: Vida, Ćorluka, Lovren, Šimunić, Schildenfeld, Vrsaljko, Strinić, Pranjić

Veznjaci: Srna, Dujmović, Vukojević, Modrić, Rakitić, Perišić, Kranjčar, (Badelj)

Napadači: Mandžukić, Jelavić, Olić, Eduardo

Idi na 24sata

Komentari 135

  • Biba-max 11.05.2012.

    zaista Kovačić je to zaslužio a i Tomećaka bi se moglo isprobati kao alternativa za Srnu jer i on je na izmaku snaga, no ti mladci će doći na svoje kad-tad ali Šimunića i Subašića e to treba ne ostavit doma nego poslat što dalje od nas...pa kud njih vodi Bože moj dragi oti će nas pokopati, pa što nam dade da uvijek igramo s "igraćem manje"...

  • maligrom 10.05.2012.

    opet mamic ima svoje prste,hoce da proda badelja da ga bilic prezentira a decko je daska nista nije pokaza ni u ligi prvaka a ni u nasoj ligi,a ti bilicu si ulizica bija i osta svi su sa tebom gospodarili ostavi se ovoga vise.radi ovakvih apsurda sta se desavaju da svatko iz svojih klubova salje igrace u repku zelim da se nasi vrate sto prije kuci jer ovo je katastrofa.e sad mi lupajte minuse a poslije cete jeb. ma. bilicu jer ce ovako i biti a covik nije kriv jer nema svoje JA.

  • StefanoSinacciolo 10.05.2012.

    Želim hrvatske nogometne reprezentacije, tako da mogu igrati veliku europsku ligu. Tko zna, možda ćemo vidjeti konačni Italija-Hrvatska! ps: Ja sam velika zabava Zvonimir Boban kao navijač Milana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare