To je to što me zanima!

Siščani u punoj dvorani ispratili kraj: Završila 53. Zlatna pirueta

Bilo je veliko zadovoljstvo gledati umjetnike na ledu. Pravi virtuozi su lakoćom izvodili duple aksele, flipove, ritbergere, salhove... Što su Siščani znali prepoznati pa su posljednji dan dupkom ispunili klizalište
Vidi originalni članak

Prvi put Zlatna pirueta nije održana u Zagrebu, već je u ova teška vremena održana u potresu razorenom Sisku pa je barem na trenutak razveselila stanovnike ranjenog grada.

Nakon tri dana sportske akcije u 53. Zlatnoj pirueti u kojoj je nastupilo 177 natjecatelja iz cijelog svijeta, ona je danas i službeno završila.

Bilo je veliko zadovoljstvo gledati umjetnike na ledu. Pravi virtuozi su lakoćom izvodili duple aksele, flipove, ritbergere, salhove... Što su Siščani znali prepoznati pa su posljednji dan dupkom ispunili klizalište.

A revijom pobjednika u Ledenoj dvorani Zibel Zlatna pirueta je i službeno završila. Događaj svjetskog značaja, gdje su se Siščani još jednom pokazali kao sjajni domaćini.

Inače, u Hrvatsku su stigle 23 klizačice, 26 klizača, 17 sportskih i 14 plesnih parova iz 28 zemalja svijeta. Bio je to ledeni spektakl kao i mnogo puta do sada.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare