To je to što me zanima!

Sjajan gol Adebayora, Spursi su i dalje u igri za Ligu prvaka

Bod i nije tako loš, ali sada više ne ovisimo sami o sebi, rekao je nakon remija sa Chelseajem 'povratnik' na Stamford Bridge, Andre Villas-Boas trener Tottenhama
Vidi originalni članak

Liga prvaka bila je ulog večeras u Londonu, a nakon 2-2 remija Chelseaja i Tottenhama, u igri za dva mjesta ostale su tri momčadi. Spomenute dvije i Arsenal, koji može biti najzadovoljniji večeras. 

'Bluesi' su poveli nakon samo 10 minuta golom Oscara. 

U 26. je čudesno zabio Adebayor. Povukao je polukontru, oko 60 metara je vodio loptu pa na nekih 20 metara od Čecha naciljao i pogodio suprotne rašlje. Čech se nije niti pomaknuo. 

Prije odmora je domaće u novo vodstvo doveo Ramires, poslije lijepe akcije. Konačni i pravedni rezultat postavila je zamjena Sigurdsson, 10 minuta prije kraja. Pitanje je je li asistent Adebayor bio u zaleđu.

- Bod nije loš, ali više ne ovisimo sami o sebi - rekao je nakon utakmice 'povratnik' na Stamford Bridge, Andre Villas-Boas trener Spursa.

Chelsea drži 3. mjesto sa 69 bodova i izravan put u LP, Arsenal 'ima' kvalifikacije s dva boda manje, a Tottenham je peti sa 66 bodova. Dva kola su ostala do kraja ove sezone Premiershipa.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • CpC-99 09.05.2013.

    Svi koji su gledali tekmu složili bi se da je ovo bio pošteni rezultatl. 1. stvar koja mene zivcira je ta sto plavci uvijek izgube koncentraciju u zadnjih 10minuta i to u 90posto slucajeva zavrsi golom u mreyi i prosipanjem bodova 2. stvar, ovaj debeli benitez uporno forsa benayuna, dode mi da se roknem dok vidim da on ulazi a tekma je 2:2 ili 1:1 uglavnom nama treba gol a on da uvede poluspicu ili spicu zadnjih 5-10 minuta on mi uvede tam nekog benayuna omfg ja placem Al nista zato, pobjeda protiv a.ville i u lp smo sljedece sezone :)

  • volim_dinamo_široki_brijeg 09.05.2013.

    Pas majku u 78 min stavim 10 eura da neće biti golova više i ovaj jazavac doda iz zaleđa za 2:2

  • blink4moment 09.05.2013.

    drugi gol tottenhama je bio iz zaleda...tocno se vratilo nazad sve ono sto je chelsea uspio promasiti...ali s druge strane, nije to sad bilo neko veliko zalede pa se moze dogoditi pogreska...pobjeda protiv ville je dovoljna za ligu prvaka, ili ako tottenham kiksa protiv stokea...ktbffh

Komentiraj...
Vidi sve komentare