To je to što me zanima!

Sjajna partija Ivice Zupca! Šarić zaigrao protiv bivše momčadi

Čitlučanin je za 27 minuta igre zabio 17 koševa uz osam skokova. Šut je bio sedam od osam, pogodio je i tri od četiri slobodna bacanja
Vidi originalni članak

U posljednjih mjesec dana nije to bilo na njegovoj razini. Što zbog ozljede lista, ali i forma je bila u padu. Clippersi su bili u padu, redali su poraze, a a čim je hrvatski centar živnuo, vratile su se i pobjede. Slučajnost ili?

Los Angeles Clippersi slavili su 108-100 protiv Toronto Raptorsa, a sjajnu utakmicu odigrao je hrvatski reprezentativac Ivica Zubac. Čitlučanin je za 27 minuta igre zabio 17 koševa uz osam skokova. Šut je bio na sedam od osam, pogodio je i tri od četiri slobodna bacanja. Bio je to opet onaj stari Ivica, autoritativan i dominantan u reketu. Odigrao je jako dobru obranu, a što god je dobio u napadu, završilo je u košu. Imao je i dvoje blokade.

Clippersi su se konačno vratili na pobjednički kolosijek nakon pet uzastopnih poraza. No, očito, bila je to samo kratkotrajna kriza. Nju su prekinuli pobjedom protiv Memphisa, a sada su svladali i Raptorse. Najbolji je bio ubojiti duo, Kawhi Leonard zabio je 24 koša uz 12 skokova, dok je Paula George zabio 23 koša. Kod Toronta je najbolji bio Barnes s 20 poena.

Hrvatski reprezentativac Dario Šarić odigrao je prvu utakmicu protiv bivšeg kluba Phoenix Sunsa. Oklahoma nije imala šanse protiv najvećih kandidata za naslov (132-101). Devin Booker bio je fenomenalan s 44 koša, a kod Thundera je najučinkovitiji bio Waters s 23 koša. Šarić je odigrao tek pet minuta i zabio tri koša. 

NBA rezultati:

Washington Wizards - Atlanta Hawks 120-122

Boston Celtics - Portland Blazers 115-93

Miami Heat - Cleveland Cavaliers 100-104

New Orleans Pelicans - Dallas Mavericks 113-106

Denver Nuggets - Chicago Bulls 96-117

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare