To je to što me zanima!

Sjajne vijesti: Boris Vukčević više nije u životnoj opasnosti!

Svjesni smo da je pred Borisom još dugačak put. Ali, ova nam vijest daje snagu da se malo bolje nosimo s ovom teškom situacijom, rekao je trener Hoffenheima Babel
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Boris Vukčević, koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći prije dva tjedna, više nije u životnoj opasnosti, objavio je u petak njegov klub Hoffenheim.

Informacija iz Sveučilišne bolnice u Heidelbergu govori da je 22-godišnji veznjak prošao kritičnu fazu i njegovo se stanje nastavlja stabilizirati. No, bivši mladi njemački i potencijalni hrvatski seniorski reprezentativac i dalje je u komi i iz bolnice ne žele davati prognoze o daljnjem tijeku oporavka.

- Svjesni smo da je pred Borisom još dugačak put. Ali, ova nam vijest daje snagu da se malo bolje nosimo s ovom teškom situacijom - rekao je trener Hoffenheima Markus Babbel.

Inače, ranije tijekom dana je s medicinskog instituta pri Sveučilištu u Heidelbergu stigla potvrda da je Vukčeviću u trenutku nesreće pozlilo uslijed pada šećera u krvi. Zabio se potom svojim automobilom u kamion koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • LordWho 13.10.2012.

    Hvala Bogu !! i sad pametno :)

  • Goran13vz 12.10.2012.

    sretno u oporavku...

  • zkovac89 12.10.2012.

    DRŽ SE MALI :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare