To je to što me zanima!

Sjajni Klovar osvojio zlato i postavio novi svjetski rekord

Sve je bilo odlično. More je bilo mračno i voda hladna, ali ronjenje je ipak dobro prošlo. Tada ne razmišljate previše, samo radite ono što morate, zbog velike dubine, rekao je hrvatski ronilac
Vidi originalni članak

Nisu u vrtlogu pozornosti, ali hrvatski ronioci na dah skupljaju medalje kao na traci. Pa može se sigurno reći, naš najtrofejniji individualni sport. 

Sjajna Mirela Kardašević iz natjecanja u natjecanje postavlja nove rekorde i osvaja medalje. Nema je na Svjetskom prvenstvu u Antaliji jer ju Hrvatski ronilački savez nije uvrstio u reprezentaciju, no u prvi plan ovaj put iskočio je sjajni Petar Klovar koji je osvojio zlato i uz to srušio rekord u disciplini FIM, odnosno slobodno poniranje.

Natjecatelji zaranjaju bez peraja, a središnje uže za povlačenje koriste kako bi zaronili i izronili. Klovar je na 132 metra zaronio za četiri minute i jednu sekundu, što je novi svjetski rekord.  

- Sve je bilo odlično. More je bilo mračno i voda hladna, ali ronjenje je ipak dobro prošlo. Tada ne razmišljate previše, samo radite ono što morate, zbog velike dubine. Natjecanje je bilo odlično te je more u turskoj Antaliji prelijepo - rekao je Klovar. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare