To je to što me zanima!

Sjećate li se malog Messija? Dobio je potpisani Leov dres

Muratza Ahmadi, petogodišnji dječačić iz Afganistana postao je viralni hit nakon što je nosio improvizirani Messijev dres od plastične vrećice. Sada je dobio pravi, potpisani dres
Vidi originalni članak

Pojavile su se glasine da će Muratza, dječačić koji živi u jugoistočnom dijelu glavnog grada Afganistana Kabula, avionom otputovati u Barcelonu kako bi upoznao svojeg heroja Lionela Messija. No dok se to ostvari, maleni dječačić sigurno će biti zadovoljan s poklonom koji je dobio.

Muratza je na poklon dobio službeni dres Argentine i loptu s potpisom peterostrukog osvajača Zlatne lopte Lionela Messija, a sreća na dječakovu licu je bila neopisiva. Messi je u suradnji s Unicefom Muratzi poslao i svoje potpisane dresove Barcelone. Zvijezda Barcelone inače je ambasador Unicefa, a potaknut ovom dirljivom pričom, katalonski div je Unicefu, od sad pa nadalje, odlučio uplaćivati 2 milijuna eura umjesto dosadašnjih 1,5.

- Murtaza sada ima pravu stvar. Leo Messi je pomogao da se ostvari njegov san i darovao mu je potpisane dresove - objavio je Unicef dok je maleni Muratza rekao:

- Volim Messija, a moj dres kaže i da Messi voli mene.

 
 
 
 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Michasf 26.02.2016.

    komu je sad ravan :) srića do neba, tako i triba dicu obradovat

  • Johnny Dorelli 26.02.2016.

    Bitno da su se ovi govnari iz unicefa izreklamirali.

  • milanovic13 25.02.2016.

    Hvala bogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare