To je to što me zanima!

Sjećate se Hajdukova Branca? Na korak je od prelaska u Romu

Branco je ovog ljeta napustio PAOK, a sada je na pomolu doseg karijere. Prema pisanju talijanskog Tuttomercata, bivši sportski direktor Hajduka jedan je od kandidata za mjesto sportskog direktora Rome
Vidi originalni članak

Bivši sportski direktor Hajduka Mario Branco napustio je Poljud u ljeto 2018. godine. Mijenjale su se struje, donosile odluke bez pokrića i bio je to onaj period u kojem je Hajduk smijenio predsjednika Ivana Kosa za kojim je otišao i Portugalac.

POGLEDAJTE VIDEO: Potop na Poljudu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tugovali su tadašnji igrači Hajduka za odlaskom vodstva, ni Kosu i Brancu nije bilo svejedno, no svoje živote i karijere nakon odlaska s Poljuda nastavili su uspješno. Točnije, Mario Branco otišao je u grčki PAOK kojem je svojim potezima pomogao da se domogne naslova prvaka nakon 34 godine!

- Mario je pokazao da ima sve što je potrebno da radi na najvišem nivou. Preporodio je PAOK i ponovno ga učinio europskom silom - pisalo se tada o Brancovim postignućima.

Branco je ovog ljeta napustio PAOK, a sada je na pomolu potencijalan doseg karijere. Prema pisanju talijanskog Tuttomercata, bivši sportski direktor Hajduka jedan je od kandidata za mjesto sportskog direktora Rome!

Uz presjek dosadašnje karijere bivšeg sportskog direktora Hajduka talijanski medij prezentirao je svojim čitateljima "pomalo iznenađujuće razmatranje vodstva Rome".

No, Branco je svojim radom dokazao kako se dobrim potezima mogu napraviti i dobra postignuća pa ne treba čuditi ako se upravo bivši član Hajduka nađe u redovima slavnog talijanskog velikana.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 03.10.2020.

    "Ulica" zna najbolje

  • cmx73 03.10.2020.

    Našem Hajduku i Torcidi nije nitko nikada bio dobar,oni su sa 10 kuna na računu,htjeli da im čovjek donese prvenstvo i LP,kad to nije išlo,odmah su ga škartali,kao najveću neznalicu. A tko im je sada kriv,što su i Rijeka(već godinama)i Osijek ispred njih,možda opet Mamić?

  • MatijaKezele 03.10.2020.

    da su njih dvojica ostali Hajduk bi bio prvak godinu iza, ali jedno veliko ALI!Nekome je u NH smetao Hajdukov uspjeh i otjerali su ovako stručne ljude, a uspjeli su i Futacsa, igrača koji je u Hajduku bio ono što je Petković u Dinamu (igrač utakmice kad i ne zabije)... Tuga

Komentiraj...
Vidi sve komentare