To je to što me zanima!

Sjećate se Repke? Evo kako je poznati Čeh pustio utakmicu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tomaš Repka (40) priznao je da je namjerno napravio penal igrajući za Budejovice protiv Libereca. Cilj mu je bio izgubiti utakmicu kako bi Sparta ostale bez titule...
Vidi originalni članak

Nogometni skandal stiže iz Češke. Nekadašnji reprezentativac, igrač s 46 nastupa za Češku, Tomaš Repka, priznao je da je pustio utakmicu tamošnje lige. Repka, danas 40-godišnjak, 2012. godine namjerno je napravio penal kako bi napakostio predsjedniku Sparte iz Praga, klubu u kojem je igrao prije dolaska u Budejovice.

- Nisam uopće razmišljao. Samo sam htio vratiti predsjedniku Sparte, Danielu Kretinskyju. Nije se ponio pošteno prema meni kad sam odlazio iz Sparte pa sam mu obećao da ću mu vratiti. U tom sam bio samo ja, nitko od igrača nije znao za to - rekao je Tomaš Repka na češkom radiju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Repka je tada bio kapetan igrajući za Česke Budejovice. U utakmici protiv Libereca namjerno je startao na igrača u šesnaestercu kako bi sudac svirao penal. Liberec se borio za titulu sa Spartom iz Praga, klubom s kojim je Repka imao neraščišćene odnose. Budejovice su na kraju izgubile 4-0, a Liberec je osvojio titulu.

Repka je u karijeri igrao za Fiorentinu, West Ham, Spartu, Česke Budejovice...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • winBIG 20.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Ivan Jurišić 20.03.2014.

    haha, a vidi ga...napravio penal i još se krenuo bunit, a u sebi misli ma tooo...nabijem te bivši predsjedniče hahaha

  • Majstorsmora_2 19.03.2014.

    i to baš napravi protiv dynama, e moj Repko (:

Komentiraj...
Vidi sve komentare