To je to što me zanima!

'Skakat ću dalje i od Carla Lewisa, želim to pokušati'

Jesse Owens i Carl Lewis osvajali su po četiri zlata na jednim Olimpijskim igrama. Mogao bi i Bolt, koji je pokazao i da zna kako treba slaviti
Vidi originalni članak

Zasluženo je proslavio nova tri zlata. U berlinskom se diskoklubu tri sata zabavljao s prijateljima i brojnim djevojkama koje su čekale u redu na fotografiranje i pokoji poljubac. Prije odlaska preuzeo je i ulogu DJ-a te puštao reggae dok su ga posjetitelji kluba u čudu gledali. Pio je svoju omiljenu kombinaciju Guinnessa i Red Bulla, ali nije pretjerivao. Već u petak trči u Zu00FCrichu, a vremena za zabavu više će biti nakon povratka na Jamajku.
Berlinska je priča gotova, slijedi odmor, a onda napadi na nove uspjehe. Samo što čovjek koji je toliko dominantan u sprinterskim disciplinama teško može pronaći novi izazov. Lakše je pronaći - novu disciplinu.
- Volio bih se okušati u skoku u dalj prije nego što se umirovim. Mislim da bih bio jako dobar u tome - rekao je kralj Usain.
Zašto ne? Ne bi bio prvi. Legendarni Jesse Owens 1936. je baš u Berlinu, pred šokiranim Hitlerom, osvojio četiri olimpijska zlata - u Boltovim disciplinama (100 i 200 m, 4x100 m), ali i skoku u dalj. Isto je ponovio Carl Lewis 1984. u Los Angelesu. Do idućih Igara u Londonu još su tri godine. Tko može jamčiti da se ovo čudo s Jamajke do tada ne može dovoljno pripremiti da pokori konkurenciju i u dalju?



TRI SATA ZABAVE U DISKOKLUBU

1.57 STIŽE U DISKO - Kroz masu se probija do VIP-a, gdje ga čekaju prijatelji i djevojke
2.46 U ZAHODU - Fotografirao se s gospođom koja naplaćuje uporabu zahoda
4.10 PUŠTAO GLAZBU - Preuzeo miksetu i mikrofon te počeo puštati glazbu s Jamajke
4.57 ODLAZAK KUĆI - Napustio je klub i u crnom BMW-u 7 otišao prema hotelu

Idi na 24sata

Komentari 5

  • god of war 24.08.2009.

    ovo je bolensno da još znate ka dje moamak iša pišat itd..pa jbt gadite mi se,kao da je čovijek Bog a ne sportaš,iza kojeg stoje naravno rezultati,daleko od toga,ali te informacije su zastaršujuće opsesivne!

  • JAX 24.08.2009.

    aj i na 400m

  • krišpo 24.08.2009.

    ODEEEE MAJSTOR PREKO 9 METARA

Komentiraj...
Vidi sve komentare