To je to što me zanima!

Skandal u Drugoj HNL: Sudac nije priznao čisti gol iz penala!

Ante Aralica pogodio je mrežu iz penala. Bolje rečeno, kroz mrežu. Sudac Tino Krečak nije vidio da je to gol, kao ni njegovi pomoćnici. Sesvete su ozbiljno oštećene u Dugopolju
Vidi originalni članak

Igrala se 75. minuta derbija kola Druge HNL u Dugopolju, gdje je istoimeni domaćin vodio 2-1 protiv Sesveta. Gosti su dobili penal nakon što je Ivan Žižić rukom blokirao indirektni udarac za Sesvete te zbog toga zaradio i izravan crveni karton.

Izvođenja se prihvatio Ante Aralica i lijepo plasirao loptu u lijevu stranu mreže, baš na mjesto gdje je bila - šuplja. Ali, gle čuda, glavni sudac Tino Krečak iz Velike Gorice samo je odmahnuo rukom!

>>> Video spornog penala pogledajte OVDJE.

Uzalud su Sesvećanima bili silni protesti kao i činjenica što je utakmica bila u izravnom televizijskom prijenosu Hrvatske nogometne televizije, pokrivena s nekoliko kamera. Gol nije priznat. Inače, pomoćnici prije svakog poluvremena provjeravaju ispravnost mreža pa se postavlja pitanje što su radila gospoda Mihalj i Rožić.

Pravda je u samoj završnici ipak došla na vidjelo jer su Sesvete u petoj minuti sudačke nadoknade došle do vrijednog boda golom Petra Bosančića, bivšeg igrača Dugopolja. Imali su gosti priliku i za potpuni preokret, ali Aralica je pogodio spojnicu.

Ovim remijem Sesvete i Dugopolje ostale su na drugom odnosno trećem mjestu Druge HNL s 19 bodova, dva manje od vodećeg Rudeša koji ima utakmicu manje. Gorica je na 18, a Zagreb na 17 bodova, također s utakmicom manje.

Druga HNL, 12. kolo:

  • Dugopolje - Sesvete 2-2 (Jurić 41', Plum 61' / Matovina 43', Bosančić 90+5')

Idi na 24sata

Komentari 43

  • bare000 22.10.2016.

    Penal je bio u 68 min ,a domacini su govn@ sto nisu fer play priznali da je bio gol!!!!

  • mestar 22.10.2016.

    Za mene veci skandal, kako to sudci nisu vidili da je poderana mreza nego sto nisu vidili putanju lopte, naravno ako nisu zazmirili, kao sto se zna cesto dogodit.

  • jmdelpotro 22.10.2016.

    Pogledajte snimku malo bolje. Sudac je pokazao na centar nakon gola i onda valjda čovjek dosudi golaut po nečijem naputku da Sesvete nemogu dobit. Nema ovde ucinilo mu se. 10% vida je dovoljno da se ovo vidi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare