To je to što me zanima!

Skandal u La Ligi: Atletico tuži Barcu jer 'vrbuje' Griezmanna!

Atletico smatra da bi Barceloninim prilaženjem igraču koji je pod ugovorom mogao ugroziti integritet prvenstva i destabilizirati klub koji je drugi na ljestvici pa su tužili katalonski klub Fifi
Vidi originalni članak

Zimski prijelazni rok je pred vratima, a već su počele zakulisne igre od kojih mnoge završe spektakularnim transferima kad se rok službeno otvori. Jedan takav zasigurno bi bio kad bi Antoine Griezmann, napadač Atletico Madrida, prešao u Barcelonu.

- Barcelona je možda prišla Griezmannu, ako je istina da se predsjednik Bartomeu sastao s njegovom obitelji. To bi se moglo protumačiti kao početak kontakta. Naša je dužnost kontaktirati moguća pojačanja, to nije ništa neobično - rekao je Guillermo Amor, Barcelonin čovjek za odnose s javnošću. I možda sve uprskao. Jer nakon toga Atletico je tužio Barcelonu Fifi, piše Marca.

Podsjećamo, španjolski mediji prenijeli su priču da se predsjednik katalonskog kluba, Josep Maria Bartomeu, sastao s obitelji napadača Atletica kako bi dogovorio 100 milijuna eura vrijedan transfer.

Problem je što je Griezmann pod ugovorom i Fifa bi to mogla protumačiti kao 'vrbovanje', a prijelazni rok još nije počeo. Griezmann je nedavno produljio ugovor s Atleticom do 2022., Atletico smatra da bi Barceloninim prilaženjem igraču koji je pod ugovorom mogao ugroziti integritet prvenstva i destabilizirati klub koji je drugi na ljestvici.
 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Koki08 19.12.2017.

    Ako cemo iskreno, mislim da nema kluba iz top 15 ekipa koji isto to nije napravio barem jednom u zadnjih par sezona s tim da se uglavnom prede preko toga,ovaj put atletico je ulozio zalbu i tek treba vidjeti jel istina il nije. Takoder nisam za takav nacin postupanja iza leda al danas je to postalo manje vise normalno tako da cisto sumnjam da ce tu bit znacajnijih sankcija.

  • 19.12.2017.

    Perez namjestil hehehe...

  • 19.12.2017.

    Žao mi je ali griezmann ce sigurno napustiti atletico na kraju sezone...za igrača ove kvalitete mora ići negdje gdje su trofeji

Komentiraj...
Vidi sve komentare