To je to što me zanima!

Skandal u NFL-u: Treneri dijelili fotografije navijačica u toplesu!

U lipnju je vodstvo lige s 10 milijuna dolara kaznilo klub, ali je istraga ponovno otvorena zbog novih kompromitirajućih materijala i saznanja. "Češlja" se više od 650 tisuća mailova
Vidi originalni članak

NFL je rijetko lišen skandala izvan terena. Iznimka nije ni Washington Redskins, klub iz istočne divizije. Bivše navijačice tog kluba američkog nogometa pozivaju vodstvo lige da objavi potpune rezultate istrage o kulturi na radnom mjestu spomenute franšize.

U desetominutnom videu, koji je prvi objavio The Washington Post 2020. godine, zaposlenici Washingtona navodno su dobili upute da na snimanju kupaćih kostima snime sadržaj iza scene, da izmontiraju novi video koji prikazuje samo, kako se navodi, "dobre dijelove", navodno golih bradavica i stidnih područja dok su se navijačice presvlačile.

Kako prenosi spomenuta agencija, video je podijeljen s vlasnikom tima Danielom Snyderom, koji je kasnije odbacio optužbe. Najdeblji kraj su, pak, izvukli Jon Gruden, sad već bivši trener Las Vegas Raidersa te njegov brat Jay, bivši trener Redskinsa, ali i Bruce Allen, generalni menadžer Washingtona. Među njima trojicom kružile su fotografije obnaženih navijačica.

U ponedjeljak je New York Times objavio e-mailove u kojima navodno Jon Gruden koristi rasističke, homofobne i mizoginijske izraze. Odmah nakon skandala, Gruden je dao ostavku na mjesto glavnog trenera Raidersa.

NFL-ova istraga o kulturni na radnom mjestu u Washingtonu nije od jučer. U lipnju je vodstvo lige s 10 milijuna dolara kaznilo klub, ali je istraga ponovno otvorena zbog novih kompromitirajućih materijala i saznanja. "Češlja" se više od 650 tisuća mailova, a neki su došli i do medija...

- Zaista je užasno vidjeti da postoji više dokaza o eksploataciji i povrjeđivanju navijačica s kojima sam blisko surađivala - rekla je Melanie Coburn, navijačica koja je četiri godine bila u Washingtonu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • vox98 14.10.2021.

    Pa u tim američkim sportovima je bitnije kako navijačice plešu i tko nastupa na poluvremenu, sport je u drugome planu

  • AnonymAnus 14.10.2021.

    A di su slike? Pitam za frenda

  • klincek123 14.10.2021.

    imate kakav link?

Komentiraj...
Vidi sve komentare