To je to što me zanima!

Skandal u Srbiji: S leđa polomio protivnika pa se čudio crvenom

U srpskoj nogometnoj Superligi trenutak 'pomračenja uma' imao je igrač Proletera Aleksandar Andrejevič (28) koji je s leđa manirom kickboksača polomio Kolumbijca Ortiza pa se čudio direktnom crvenom kartonu
Vidi originalni članak

Iako su nogometne tribine u Srbiji još bez gledatelja, oni pred malim ekranima svjedočili su efektnom low kicku kojim je Aleksandar Andrejevič (28) u stilu Badra Harija na pod poslao Kolumbijca Dilana Ortiza (20), a sudac je odmah prekinuo susret.

Bio bi to prekrasan kraj za Andrejeviča da je to napravio u ringu ili pak kavezu, ali za njega je sudački prekid na nogometnom terenu značio i isključenje iz igre u drugoj minuti sudačke nadoknade, pred sam kraj utakmice.

Bilo je to u srpskoj Superligi, odnosno elitnom rangu tamošnjeg nogometa gdje su u sedmom kolu igrali Proleter i Mačva (0-0). frustrirani nogometaš domaće momčadi nije se mogao strpjeti da se Kolumbijac odmakne od lopte te je odlučio uzeti stvar u svoje noge. S leđa ga je snažno udario po nogama, a Ortiz je samo pao i počeo se previjati.

POGLEDAJTE VIDEO: Krvnički start nogometaša Proletera (od 5:20)

Bilo je jasno što slijedi, direktni crveni karton kojem se srpski nogometaš čudio kao da je napravio neki dvojbeni faul, a ne pokazao kako uvijek ima rezervnu opciju ako se nešto ispriječi u nogometnoj karijeri. Za ovaj skandalozan potez će Andrejevič zasigurno dobiti i dodatnu kaznu od nogometnog saveza Srbije.

Do kraja utakmice Proleter i nije imao mnogo vremena za pobjedonosni gol, ali njihov će igrač najvjerojatnije imati mnogo vremena za razmišljanje o ovom nesmotrenom potezu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Trump Jong Un 14.09.2020.

    Neki bi na portalu mogli uštedjeti na satelitskoj, šta će ti kad ovdje imaš sve ? 😆

  • 14.09.2020.

    Srbi se uvjek svemu čude ne samo crvenom

  • lav24 14.09.2020.

    Pa kako bre,brat na brata

Komentiraj...
Vidi sve komentare