Obavijesti

Sport

Komentari 31

Skandal u Srbiji: S leđa polomio protivnika pa se čudio crvenom

Skandal u Srbiji: S leđa polomio protivnika pa se čudio crvenom

U srpskoj nogometnoj Superligi trenutak 'pomračenja uma' imao je igrač Proletera Aleksandar Andrejevič (28) koji je s leđa manirom kickboksača polomio Kolumbijca Ortiza pa se čudio direktnom crvenom kartonu

VIDEO

Iako su nogometne tribine u Srbiji još bez gledatelja, oni pred malim ekranima svjedočili su efektnom low kicku kojim je Aleksandar Andrejevič (28) u stilu Badra Harija na pod poslao Kolumbijca Dilana Ortiza (20), a sudac je odmah prekinuo susret.

Bio bi to prekrasan kraj za Andrejeviča da je to napravio u ringu ili pak kavezu, ali za njega je sudački prekid na nogometnom terenu značio i isključenje iz igre u drugoj minuti sudačke nadoknade, pred sam kraj utakmice.

Bilo je to u srpskoj Superligi, odnosno elitnom rangu tamošnjeg nogometa gdje su u sedmom kolu igrali Proleter i Mačva (0-0). frustrirani nogometaš domaće momčadi nije se mogao strpjeti da se Kolumbijac odmakne od lopte te je odlučio uzeti stvar u svoje noge. S leđa ga je snažno udario po nogama, a Ortiz je samo pao i počeo se previjati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO: Krvnički start nogometaša Proletera (od 5:20)

Bilo je jasno što slijedi, direktni crveni karton kojem se srpski nogometaš čudio kao da je napravio neki dvojbeni faul, a ne pokazao kako uvijek ima rezervnu opciju ako se nešto ispriječi u nogometnoj karijeri. Za ovaj skandalozan potez će Andrejevič zasigurno dobiti i dodatnu kaznu od nogometnog saveza Srbije.

Do kraja utakmice Proleter i nije imao mnogo vremena za pobjedonosni gol, ali njihov će igrač najvjerojatnije imati mnogo vremena za razmišljanje o ovom nesmotrenom potezu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu